Author Archives: Admin

Loading
loading..

Indkaldelse til generalforsamling i CK Aarhus d. 28. november 2016 kl. 18.00

Indkaldelse til generalforsamling i CK Aarhus d. 28. november 2016 kl. 18.00

Vedlagt følger indkaldelse samt regnskab for det forløbne år.

På valg er Rikke Bjørn Sørensen (modtager ikke genvalg) og Michael Berling (modtager genvalg).
Som tidligere nævnt fortsætter Torben Skovgaard ikke som kasserer, så skulle du have lyst til at prøve kræfter som kasserer, er du velkommen til at høre om funktionen hos et af bestyrelsesmedlemmerne. Torben er ikke på valg – men stiller gerne sit mandat til rådighed.
Hvis man tilmelder sig på klubmodul til generalforsamlingen, kan man ifm generalforsamlingen få en sandwich fra Briancon. Sidste tilmelding er d. 25/11.
Vel mødt
Bestyrelsen
klubtøj

Salg af nyt klubtøj kickstartes med tøjevent

CK Aarhus og WeBike indbyder til tøjevent i WeBike den 8. februar. Du kan prøve og købe det nye tøj, samt få -20 procent på andre varer i butikken. 

Tekst: Frederik Muff // Foto: Arkiv

CK Aarhus første bestilling af nyt klubtøj ankommer til Aarhus i næste uge, og salget af tøjet kickstartes derfor med et eksklusivt aftenevent hos klubbens hovedsponsor, WeBike.

Alle medlemmer inviteres derfor til tøjevent mandag d. 8. februar fra kl. 18.00 – 21.00 i WeBike på Sommervej.

Til denne aften vil man både kunne prøve og købe klubtøjet, og desuden få rabat på øvrige køb. WeBike giver nemlig –20% på alt i butikken, hvilket dog ikke gælder klubtøj og i forvejen nedsatte varer. Det er ikke muligt at bruge gavekort til køb af klubtøj.

God rabat med gavekort:
Ønsker man at bruge gavekort til køb af øvrige varer kan disse købes via klubmodul.

De fås i størrelser “300” for kr. 250,- og “1000” for kr. 834,- og der vil være udlevering af gavekortene i WeBike på dagen.

Med et gavekort i hånden og de i forvejen nedsatte varer kan man som medlem opnå hele 36 procent rabat.

Bestyrelsen håber derfor, at se mange af klubbens medlemmer til et hyggeligt event i WeBike, hvor der også vil være lidt snacks og drikkevarer.

CK Aarhus har tidligere hentet medaljer i Odense. Nu er der også kontant rabat at hente.

Ny rabataftale: Spar 35 procent på banetræning i Odense

En ny rabataftale med Odense Cyklebane betyder, at medlemmer af CK Aarhus får 35 procent rabat på et års træningsgebyr. 

Tekst: Frederik Muff // Foto: Arkiv

Det er ikke nemt at køre banetræning på Aarhus Cyklebane når regnen siler ned eller sneen daler. Heldigvis er der nu ikke så langt til den nærmeste overdækkede bane i Odense.

For at medlemmer af CK Aarhus kan udnytte den indendørs arena på Fyn, har bestyrelsen i klubben derfor nu lavet en aftale med Thorvald Ellegaard Arena og Cykling Odense om, at medlemmer af CK Aarhus får rabat på træningsgebyret på banen i Odense.

Helt konkret betyder det, at medlemmer af CK Aarhus kan træne markant billigere i Odense.

Tidligere har man skullet indløse træningsgebyr via Odense Cyklebanes hjemmeside, men bestyrelsen er i skrivende stund i gang med at oprette en tilmeldingsfunktion via vores eget klubmodul, hvor betalingen af træningsgebyret kommer til at foregå fremadrettet.

For senior/junior/U17 er normalprisen for et års træning i Odense kr. 1.000,-, men for CK Aarhus medlemmer er der betydelig rabat at hente, så den kun koster kr. 650,-.

 

Michael Berling i aktion på Aarhus Cyklebane
Foto: Toke Hage

Michael Berling ny formand i CK Aarhus

Bestyrelsen i CK Aarhus har nu fastlagt rollerne for det kommende år. Michael Berling bliver ny formand, mens Torben Skovgaard fortsætter som kasserer. 

Tekst: Frederik Muff // Foto: Toke Hage

På den årlige generalforsamlingen blev det besluttet, at man ikke udvælger bestyrelsens faste roller på forhånd, men at bestyrelsen kan konstituere sig selv.

Det har den nu gjort, og Michael Berling er valgt som ny formand, mens Torben Skovgaard fortsætter som kasserer. Førstnævnte overtager for Johnny Franck, der på grund af sin arbejdsmæssige situation stopper som formand.

“Jeg er beæret over at overtage formandsposten fra Johnny. Jeg synes, vi har sund og velfungerende klub med en god bestyrelse, som jeg er glad for at være blevet en del af,” siger Michael Berling om udnævnelsen.

Michael er allerede meget aktiv i klubben som træner og sportschef på Aarhus Cyklebane, og vil altså nu også være at finde som klubbens nye formand.

Den nye bestyrelse ser derfor således ud:
Formand: Michael Berling
Kasserer: Torben Skovgaard
Bestyrelsesmedlem: Kim Hylleberg Mikkelsen
Bestyrelsesmedlem: Lars Henriksen
Bestyrelsesmedlem: Rikke Bjørn Sørensen
Første suppleant: Jesper Vestergaard
Anden suppleant:
Johannes Sall

TØJPRÆSENTATION

ALLE MEDLEMMER INVITERES TIL TØJPRÆSENTATION

Klubbens nye tøj anno 2016 skal præsenteres, og derfor vil tøjudvalget og bestyrelsen gerne invitere alle medlemmer af Cykle Klubben Aarhus til tøjpræsentation mandag den 18. maj

Mandag den 18. maj præsenteres CK Aarhus’ nye og opdaterede design i lokalerne på Aarhus Cyklebane, og tøjudvalget vil derfor gerne invitere alle interesserede medlemmer ud til en aften, hvor også hyggen kommer i centrum.

Præsentationen starter officielt klokken 19:00, hvor klubbens nye tøjsponsor, Craft, kommer forbi og fortæller om de forskellige kollektioner. Det svenske firma er kendetegnet ved høj komfort og har mødt mange rosende bemærkninger fra klubbens eliteteam, som allerede i år ekviperer sig i Craft-tøj.

For blot 15 kroner er det muligt at deltage i fællesspisning inden præsentationen på banen – ønsker man dette, kræver det af hensyn til mad- og pladsbestilling tilmelding via klubmodul.

Tøjudvalget håber at se mange medlemmer til en spændende aften, hvor sløret for klubbens nye trikot løftes.

Aftenens program:
18:30 – Fællesspisning (husk tilmelding via klubmodul)
19:00 – Oplæg fra Craft og præsentation af tøjet

MobilTerapeuten_vector_LOMME_hvid_skrift

Samarbejde med Mobilterapeuten sikrer billige behandlinger

Klubbens nye elitesatsning, Team WeBike-CK Aarhus, bliver i år officielt behandlet for skader af en af holdets gode samarbejdspartnere, Mobilterapeuten:

– Behandlingerne hos Mobilterapeuten er super-professionelle, og Jan har allerede nu hjulpet flere af vores ryttere med deres småskavanker. Det er guld værd, at Jan kan give os massage og behandle os effektivt under både træning og løb, forklarer Martin Wang Hjørngaard, der er teamchef på eliteteamet.

Og nu kan denne aftale også komme menige medlemmer af CK Aarhus til gode.

Mobilterapeuten v/Jan Birke Lyngbye giver nemlig 20 % rabat på behandlinger til alle klubbens medlemmer. Jan tilbyder både akupunktur, triggerpunktbehandlinger og healinger.

Jan er selv cykelrytter og medlem i CK Aarhus og han er derfor ekspert i, at behandle netop cykelrelaterede skader. Gennem sin egen erfaring fra både triathlon og elitecykling kender Jan til de gængse problemer, som cykelrytterne oplever.

Udover at tilbyde de ovennævnte behandlinger er Jan også dygtig massør, og kan dermed give fysiurgisk og sportsmassage til ømme ben.

Jan er desuden forhandler af HerbaLife, som kan købes i forbindelse med behandlingerne.

Læs mere om Mobilterapeuten v/ Jan Birke Lyngbye på hans egen hjemmeside: www.mobilterapeuten.dk

 

10881641_1535420290040565_214566212652012552_n

CK AARHUS OG WEBIKE INDGÅR FIREÅRIGT SAMARBEJDE

Aarhus’ førende cykelhandler og Danmarks næstestørste klub indgår historisk samarbejde for en fireårig periode. Vi kan tilbyde vores medlemmer unikke muligheder, forklarer bestyrelsesformanden. 

En af landets største cykelklubber, CK Aarhus, og en af landets førende cykelhandlere, WeBike, har netop underskrevet en fireårig samarbejdsaftale. Aftalen bliver historisk, i det den dækker hele Cykle Klubben Aarhus.

Både motions-, licens- og ungdomsafdelingen kommer således til at nyde godt af aftalen, som bestyrelsesformanden for klubben, Johnny Franck har sat sin underskrift på:

– Vi vælger ikke at betragte aftalen med WeBike som et sponsorat, men nærmere som en samarbejdsaftale. Vi kan tilbyde vores medlemmer unikke muligheder, og vi har fået en samarbejdspartner, der rummer det hele, forklarer Johnny Franck.

//WeBike og CK Aarhus i fælles elitesatsning//
Ikke nok med at millionbeløbsaftalen kommer klubben til gavn, muliggør den også, at WeBike og CK Aarhus fra starten af 2015-sæsonen kan præsentere deres nye fælles teamprojekt: DCU-Teamet WeBike-CK Aarhus. Medvinden har dermed for alvor ramt klubben, der netop er blevet nomineret til ”Årets Idrætsforening” i Aarhus.

Team WeBike-CK Aarhus bliver en eliteoverbygning på CK Aarhus. DCU-teamet kommer til at deltage i danske og udenlandske elitecykelløb med den klare målsætning at udvikle og etablere lokale ryttere i A-klassen. Holdet er, i første omgang, tiltænkt som et udviklingshold, der giver den nødvendige platform for nuværende og kommende A-ryttere af egen avl:

– I forbindelse med aftalen var det vigtigt for os at sikre en platform for vores eliteryttere. Det kunne vi sammen med WeBike, der økonomisk har været med til at realisere en drøm, der har ulmet gennem 2014, uddyber formanden.

Holdet præsenteres over den kommende tid på vores hjemme- og facebookside.
Vi arbejder desuden på en holdpræsentation i foråret på Aarhus Cyklebane. Indtil videre kan holdet følges her på hjemmesiden, samt på teamets facebookside, Team WeBike-CK Aarhus

ck

Jørgen Leth: CK Aarhus har været en inspiration

Jørgen Leth besøgte Aarhus Cyklebane i sensommeren, og blev i den forbindelse interviewet af kommunikationsudvalget i CK Aarhus. CK Aarhus har været en inspiration, forklarede den velkendte kunstner.

I forbindelse med Jørgen Leths æresløb på Aarhus Cyklebane interviewede kommunikationsudvalget i CK Aarhus Jørgen Leth om banen og klubben. Og selvom regnen piskede ned, og løbet desværre måtte aflyses, var Leth i topform. Den vellidte kunstner nød nemlig aftenen på Aarhus Cyklebane. En bane, som rummer mange minder fra Leths ungdomsår som tilskuer på inderkredsen.

Se interviewet på YouTube under navnet CK Aarhus & Jørgen Leth //Danmarks bredeste cykleklub. Se videoen her.

10636330_732260983527248_3776048777121569869_n

DM-sølv til CK Aarhus

Cykle Klubben Aarhus vandt i går sølv til danmarksmesterskaberne i 4000 meter holdforfølgelsesløb på bane!

Det brølstærke Aarhus-team, bestående af Johannes Ollerup Sall, Michael Berling, Andreas Holm Gylling og Johan Tiedemann Langballe, kørte fænomenalt til gårsdagens danmarksmesterskaber i 4000 holdforfølgelsesløb på Odense Cyklebane. Kun DCU-teamet Vivelo-IBT Isolering var hurtigere end Aarhus-holdet, som efterhånden har vist sig brølstærke i den hårde disciplin.

Vi er rigtig glade for at se vores ryttere præsterer det, som de gør for tiden på banen. Både i dag til DM, men også i torsdags til holdmatchcuppen, hentede vi medaljer. Det vidner om et højt niveau, at baneholdet bliver ved med at køre godt, til trods for, at vores udendørs cyklebane på nuværende tidspunkt ikke kan tilbyde de optimale træningsforhold, som rytterne fortjener.

Stort tillykke til teamet med den flotte præstation. Se videoen fra præmieoverækkelsen nedenunder:

Klubmesterskab 2014

Klubmesterskaber 2014

Klasse/Placering: Navn: Pont:
Licens:
1. plads Jes Steengaard 49
2. plads Eskil Vammen 48
3. plads Florian Schniede 38
4. plads Kasper Gade 29
5. plads Kristian Flagstad 27
6. plads Flemming Nørskov 22
7. plads Michael Larsen 22
8. plads Johannes 22
9. plads Martin Hjørgaard 51
10. plads Torben Wittendorff Andersen 20
11. plads Jeppe Norup Dal 20
12. plads Tim Rasmussen 16
13. plads Morten Høgh Abel Jensen 14
14. plads Klaus Frederiksen 13
15. plads Frederi Muff 13
16. plads Janne-Pekka Yrjönen 10
17. plads Allan Jull 10
18. plads Casper Nissen 6
19. plads Søren Bitsch Kirk 2
Licens Dame:
1. plads Johanne Suhr Mortensen 42
2. plads Caroline Edlan 14
3. plads Siri Strand 12
Licens+45:
1. plads Peter Holm Nielsen 51
2. plads Henrik Gydesen 48
3. plads Jens Frederig Hesse Thomsen 46
4. plads Jens Vind 45
5. plads Hans Hellerup Buch 44
6. plads Jan Birke Lyngbye 16
7. plads Laurits Jakopsen 8
8.plads Jesper Larsen 7
Motion under H40:
1. plads Karsten Obitsø Jensen 52
2. Plads Jesper Attemann 52
3. plads Jonas Jensen 50
4. plads Andreas Klem-Hansen 19
5. plads Phillip Nielsen 18
7. plads Thomas Wosylus 15
6. plads Tue Spangsberg Gejl 9
Motion H40:
1. plads Thomas Lund Sørensen 56
2. plads Michael Tolstrup 46
3. plads Dennis Olesen 40
4. plads Ole Toldbod 31
5. plads Carsten Rasmussen 21
6. plads Bent Jensen 18
7. plads Bjake Sørensen 14
8. plads Johnny Franck 10
8. plads Lydlik Lydiksen 10
Motion H50:
1. plads Kurt Myhlert Olsen 52
2. plads Kristian Thomsen 41
3. plads Henrik Tolbøl 39
4. plads Frank Jensen 38
5. plads Gorm Laursen 30
6. plads Preben Bang Nielsen 26
7. plads Per Plenker 24
8. plads Kristian Birkemose 20
9. plads Jens Bjørn Poulsen 14
Motion H+60:
1. plads Henning Finderup Kristensen 42
Akademi damer:
1. plads Karina Mortensen 56
2. plads Anne Fisker 12
Akademi herrer:
1. plads Lars Henriksen 56
2. plads SørenAars Andersen 50
3. plads Toke Hage 30
4. plads Lars Mølle Andersen 21
5. plads Klaus Juul Sørensen 18
6. plads Henrik Holmkvist Andersen 9
7. plads Palle B Thomsen 7
8. plads Kent Pedersen 6
U-17:
1. plads Johan Tidemann Langballe 56
2. plads Frederik Rosenmeyer 52
3. plads Rasmus Hvass Olesen 44
4. plads Jonas Ersp Toldbod 41
5. plads Andreas Utzon-Fog 35
6. plads Jakob Albertsen 30
7. plads Rasmus Holm Magnussen 8
U-15:
1. plads Søren Vosgerau 56
2. plads Svend Helleshøj Buch 52
3. plads Mikkel Hjordkvist Skovgaard 40
4. plads Ruben Zilas Larsen 36
5. plads Mathias Birk Madsen 35
6. plads Lauge Woer 33
7. plads August Kjær Agergaard 27
8. plads Ferdimand Rønn Gornitzka 14
U-13:
1. plads Frederik Bjørn Sørensen 56
2. plads Lukas Lund Sørensen 48
3. plads Rasmus Tolbøl 46
4. plads Mads Nadhazi Almstrup 36
5. plads Jonas Birk Madsen 9
6. plads Osca Munk-Olsen 8
U-11 pige:
1. plads Astrid Marie Bjørn Sørensen 56
U-11 dreng:
1. plads Karl Bitsch Lindegaard 42
2. plads Magnus Forsberg 14
Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background