Author Archives: Kai Hansen

Loading
loading..
Samsø-færgen-2

SAMSØ TUREN 2018

Søndag d. 12.08.18. tager CKA motion til Samsø. Bent Bjerring Pedersen og Anne Fisker står for turen. Som klubmedlem vil egenbetalingen blive 140 kr. som dækker følgende:

  • Overfart tur/retur – Hou/Sælvig
  • Morgenmad på færgen
  • Sandwich i Ballen

Gæster skal betale fuld pris 260 kr. og betaler og tilmelder sig via klubmodul.

Betaling og tilmeldingsfrist er til og med søndag d. 01.08.18.

Program for dagen:

Vi mødes på cykelbanen og kører præcis kl. 07:30.

Der er opsamling i Beder ved Netto kl. 07:45 – 07:50.

Ønsker man at stå på i Hou skal man være i Hou senest kl. 09:15.

Færgen går 09:30 og er i Sælvig ca. kl. 10:30. Der er frokost i Ballen. Drikkevare betaler man selv. Der er afsat ca. 1 time til frokost.

Færgen fra Sælvig afgår kl. 15:45 og er i Hou ca. 16:45 Hvor der køres hjem til cykelbanen. En tur på ca. 130 km.

Vi kan ikke love høj solskin fra morgen til aften – men uanset vejret er turen altid hyggelig og sjov.

Husk: løse arme og ben, vind og regnjakke og lidt penge. Vi kører hensynsfuldt og i samlet gruppe.

Tilmelding for medlemmer

Tilmelding for gæster

 

Jyllandsl

Jyllandsløbet 2018

Jyllandsløbet 2018.

Aarhus – Frederikshavn – Aarhus

Den 09. – 10. juni 2018.

Hermed indbydes alle klubbens medlemmer til Jyllandsløbet 2018.I år er det en 2-dages tur på ca. 400 km. Fra Aarhus til Frederikshavn lørdag, og hjem til Aarhus igen søndag.

Det er 41. år i træk at Jyllandsløbet afvikles. Datoen er fastsat til den anden weekend i juni, altså d.09. – 10. juni.

Løbet starter lørdag kl. 07.30 og slutter søndag kl. 17.30. Turen køres som 4-mands hold, og foregår således at feltet kører samlet på hele turen, hvor rytterne tager deres føringer efter tur og hjælper hinanden. Undtaget er de indlagte konkurrencer, hvor du kan få lov til at køre hurtigt. Du kan også vælge konkurrencerne fra, hvis du bare satser på at gennemføre. Det er der altid flere der gør.

Der er planlagt 4 konkurrencer i alt, 2 pr. dag:

Prolog – Holdløb – Bjerg parløb – Parløb.

Vi starter fra Aarhus Cykelbane, Jyllands Alle lørdag morgen kl. 07,30, og kører via Ringgaden til Risskov, videre over Auning til Allingåbro, hvor der er kaffe og basser.

Derefter går det videre gennem Hadsund, med færgen via Hals Egense og til Frederikshavn Vandrerhjem.En lille storby med historisk betydning Frederikshavn er på mange måder Nordjyllands lille storby, og historien lader sig da heller ikke fornægte. Tager du med på en af de guidede byvandringer, hører du, hvordan Tordenskiold havde sin gang i byen i 1717. Du bliver præsenteret for Krudttårnet, byens vartegn, som er en del af den gamle befæstning – og måske tager du også en rundvisning på Bangsbo Fortet, som tilbyder rundvisninger under jorden.

Nordjysk charme og Danmarks eneste palmestrand                                                                                                Få minutters gang fra Frederikshavns gågader, banegården og Oslo- og Göteborg-færgerne finder du Danhostel Frederikshavn. Her kan du overnatte i et charmerende tidligere pakhus fra 1857 på det hyggelige Vægtertorv. Vært Ole Hust byder dig og dine medrejsende velkommen til et af Danmarks dejligste Danhostels.

Søndag morgen når vi kører hjemad kører vi bl. a. over Understed, Hjallerup og holder kaffepause i Ørum. Efter velfortjent kaffepause fortsætter vi over Aalborg, Rebild, Randers og til Aarhus hvor løbet slutter på Aarhus Cykelbane kl. 17,30.

Derefter er der afslutningsmiddag på Bowl’n’Fun i Viby.

For at klare distancen er det nødvendigt at have trænet en del. Det er også en god ide at have trænet nogle langture, f. eks. Bakkeløbet, Munkebjerg turen, Funder Turen, Danmarks Højeste, Århus Rundt for CKA’ere og selvfølgelig træningen på søndagsturene.

Men er du i tvivl, kan du melde dig som chauffør på halvdelen af turen og rytter på resten.

Der bliver kørt med en hastighed på ca. 28 – 30 km/t. Det kan de fleste klare, for der bliver kørt med jævn hastighed. Det er vigtigt at hastigheden er moderat på transportstykkerne, sådan at ingen bliver sat af. Der kan så gives gas under konkurrencerne.

Der er også et service team med på turen, der tager sig af at vise vej, sørger for bananer, chokolade, sodavand, vand, og nød transport ved punkteringer. Kort sagt: tager det hårde slæb, mens I hygger Jer på cyklerne.

Vi har booket 40 senge på Frederikshavn Vandrerhjem, så der er plads til 36 ryttere samt de 4 servicefolk.

Af hensyn til bookning på vandrerhjemmet, er det vigtigt at du overholder tidsfristen, som er den 5/5 2018.

Prisen for deltagelse i arrangementet er kr. 750,00 for medlemmer af CK Aarhus og kr. 950,00 for indbudte gæster, og det er inklusiv afslutningsmiddag for rytteren.

Skal du have kone eller børn med til afslutningsmiddagen, koster det kr. 150,00 pr person.

Det er et ”lukket løb” for medlemmer af CK Aarhus samt for indbudte gæster. Gæster som gerne vil indbydes, skal sende en mail til: poulerikblus@gmail.com

Tilmeldingen foregår via klubmodulet foregår efter først til mølle princippet, så du skal bare se at få dig tilmeldt. Hvis du ikke har et hold, hjælper vi med at finde et Husk tilmelding og betaling inden 5. maj!!!!  

Der er åbent op for egentlig tilmelding og betaling via Klubmodul.

Tilmelding for Medlem

Tilmelding for Ikke medlem

Tilmelding for Spisning

Når du har tilmeldt dig og betalt via klubmodul vil du, ca. en uge før løbet, modtage udførligt program for turen, med tips om hvad du skal have med. Du kan også spørge ”de gamle” medlemmer om løbet, eller du kan sende en mail eller ringe til en af os, for at få mere information om arrangementet.

Forbehold for ændringer!!

Venlig hilsen

Niels Fisker, nfj@pc.dk Tlf: 24239102

Poul Erik Blus, poulerikblus@gmail.com  Tlf: 41343739

Jacob Rohde, jacob.rohde@mail.dk  Tlf: 20623849

 

ckalille

TURLEDER MØDE D. 8. MARTS

Der afholdes Turleder møde torsdag d. 8. marts kl. 19.00 i klublokalerene, for såvel nye og nuværende turleder samt andre interesserede. Ved aftens program kommer vi omkring Turlederes rolle samt hvordan bliver man en bedre Turleder.  Vi mangler nye turleder til alle vores hold i år, så alle interesserede velkommen til at møde op sammen med det nuværende team af turleder. Vi har 3 hold niveauer, som træner på søndage, tirsdage og torsdage, tanken er at hver turleder har 8 – 12 trængninger, så har du lyst til at prøve at være turleder, vil du denne aften kunne få svar på alle dine spørgsmål. Som ny turleder bliver du klædt på til at varetage opgaven, du vil blive tilbudt et 2 dages kaptajn kursus som afholdes af DCU. Her vil du lære hvordan du gennemfører en god og sikker træningstur,  i et forum både af klubkammerater og rytter fra andre klubber. Du kan se lidt om en turleders rolle HER samt noget om forskellige træningsformer. HUSKELISTE FOR TURLEDER             SIKKERHED PÅ CYKEL                    OPVARMNING               INTERVALTRÆNING                                 DISTANCETRÆNING

Gin

Aflysning af Klubaften/Gin smagning

Vi er desværre nødt til at aflyse vores klubaften d. 22. februar, på grund af for få tilmeldinger. Dem der har betalt vil få deres indbetaling retur.

Aura

Klub aften – Team AURA

Tirsdag d. 6. marts kl. 19.00 kommer Michael Berling og Frederik Muff for at fortæller om vores Eliteteam  TEAM AURA ENERGI. Klubaften afholdes i klublokalerne, der er ingen tilmelding til denne aften. Kom og hav en hyggelig aften sammen med dine klubkammerater, klubben vil være vært med lidt godt til ganen.

Harzen-15-procent

Motions Træningstur Harzen 2018

Træningstur til Harzen 2018 – så sker det igen!

Hvor: Harzen, Sankt Andreasberg

Hvornår: Fredag, den 25. maj til mandag, den 28. maj 2017

Hvem: CK Aarhus’ motionister

Hvad: Træningstur med holdopdeling

Pris: 2.000 kr. for hotelophold på dobbeltværelser og med halvpension samt transport til og fra Harzen

Hvordan: Tilmeld dig senest 18. februar 2018 via klubmodul. Tilmelding er bindende og du skal betale et depositum på 500 kr. der ikke kan refunderes. Betaling af restbeløb senest 08. april 2018. Tilmelding efter først til mølle princippet. Det er en meget eftertragtet tur og tilmelding er efter først til mølle princippet, vi har 32 pladser så vent ikke for længe med at tilmelde dig.

Se hele programmet HER

Gin

KLUB AFTEN – GIN SMAGNING

Vinter sæsonen afslutter vi med en Gin Smagning, så alle kan være klar til foråret og sommerens udfordringer. Torsdag d. 22. februar kl. 19.00 kommer Jess fra Vinoble  Skanderborg og deler sin viden om gin med os. Der vil selvfølgelig blive serveret smagsprøver af forskellige gin. Så kom og få en hyggelig aften med dine klubkammerater for en egen betaling af 150,00 kr. (klubben giver også et tilskud hertil) Du tilmelder dig over klubmodul senest d. 12 februar.

Sakild strand

Fælles Træningslejr Saxild 2018

Årets Fællestræningslejr i Saxild 2018 afholdes fra d. 16 til d. 18 marts. Vi har fået plads ti ca. 70 deltager i år Der er åbnet for tilmelding fra lørdag d. 13. januar. Pris 400 kr., tilmeldingen over KLUBMODUL

Se hele programmet HER

Jyllandsl

Jyllandsløbet 2018

Jyllandsløbet 2018.  Aarhus – Frederikshavn – Aarhus
Den 09. – 10. juni 2018.

Hermed indbydes alle klubbens medlemmer til Jyllandsløbet 2018.  I år er det en 2-dages tur på ca. 400 km. Fra Aarhus til Frederikshavn lørdag, og hjem til Aarhus igen søndag. Det er 41. år i træk at Jyllandsløbet afvikles. Datoen er fastsat til den anden weekend i juni, altså  d. 09. – 10. juni.

Løbet starter lørdag kl. 07.30 og slutter søndag kl. 17.30. Turen køres som 4-mands hold, og foregår således at feltet kører samlet på hele turen, hvor rytterne tager deres føringer efter tur og hjælper hinanden. Undtaget er de indlagte konkurrencer, hvor du kan få lov til at køre hurtigt. Du kan også vælge konkurrencerne fra, hvis du bare satser på at gennemføre. Det er der altid flere der gør.

Der er planlagt 4 konkurrencer i alt, 2 pr. dag:

Prolog – Holdløb – Bjerg parløb – Parløb.

Vi starter fra Aarhus Cykelbane, Jyllands Alle lørdag morgen kl. 07,30, og kører via Ringgaden til Risskov, videre over Auning til Allingåbro, hvor der er kaffe og basser.

Derefter går det videre gennem Hadsund, med færgen via Hals Egense og til Frederikshavn Vandrerhjem.

En lille storby med historisk betydning Frederikshavn er på mange måder Nordjyllands lille storby, og historien lader sig da heller ikke fornægte. Tager du med på en af de guidede byvandringer, hører du, hvordan Tordenskiold havde sin gang i byen i 1717. Du bliver præsenteret for Krudttårnet, byens vartegn, som er en del af den gamle befæstning – og måske tager du også en rundvisning på Bangsbo Fortet, som tilbyder rundvisninger under jorden.

Nordjysk charme og Danmarks eneste palmestrand                                                                                                Få minutters gang fra Frederikshavns gågader, banegården og Oslo- og Göteborg-færgerne finder du Danhostel Frederikshavn. Her kan du overnatte i et charmerende tidligere pakhus fra 1857 på det hyggelige Vægtertorv. Vært Ole Hust byder dig og dine medrejsende velkommen til et af Danmarks dejligste Danhostels.

Søndag morgen når vi kører hjemad kører vi bl. a. over Understed, Hjallerup og holder kaffepause i Ørum. Efter velfortjent kaffepause fortsætter vi over Aalborg, Rebild, Randers og til Aarhus hvor løbet slutter på Aarhus Cykelbane kl. 17,30.

Derefter er der afslutningsmiddag på Bowl’n’Fun i Viby.

[Skriv her]

For at klare distancen er det nødvendigt at have trænet en del. Det er også en god ide at have trænet nogle langture, f. eks. Bakkeløbet, Munkebjerg turen, Funder Turen, Danmarks Højeste, Århus Rundt for CKA’ere og selvfølgelig træningen på søndagsturene.

Der bliver kørt med en hastighed på ca. 28 – 30 km/t. Det kan de fleste klare, for der bliver kørt med jævn hastighed. Det er vigtigt at hastigheden er moderat på transportstykkerne, sådan at ingen bliver sat af. Der kan så gives gas under konkurrencerne.  Der er også et service team med på turen, der tager sig af at vise vej, sørger for bananer, chokolade, sodavand, vand, og nød transport ved punkteringer. Kort sagt: tager det hårde slæb, mens I hygger Jer på cyklerne.

Vi har booket 40 senge på Frederikshavn Vandrerhjem, så der er plads til 36 ryttere samt de 4 servicefolk.

Af hensyn til bookning på vandrerhjemmet, er det vigtigt at du tilmelder dig så tidligt som muligt. Samtidig har vi bestemt at for at arrangementet skal køres, skal der være mindst 20 forhåndstilmeldte allerede d 1. februar. Så det er bare om at få sig tilmeldt.

Prisen for deltagelse i arrangementet er kr. 750,00 for medlemmer af CK Aarhus og kr. 950,00 for indbudte gæster, og det er inklusiv afslutningsmiddag for rytteren.  Skal du have kone eller børn med til afslutningsmiddagen, koster det kr. 150,00 pr person.

Det er et ”lukket løb” for medlemmer af CK Aarhus samt for indbudte gæster. Gæster som gerne vil indbydes, skal sende en mail til: poulerikblus@gmail.com

Forhåndstilmelding kommer til at foregå via mail til Poul Erik. Husk at oplyse: Navn + adresse + mobil nr. ved tilmeldingen. (Oplys det – Vi har ikke adgang til klubbens adresseliste)  Forhånds tilmeldingen og tilmeldingen via klubmodulet foregår efter først til mølle princippet, så du skal bare se at få dig tilmeldt. Hvis du ikke har et hold, hjælper vi med at finde et.

Husk forhåndstilmelding inden 1. februar!!!!

I starten af 2018 åbner vi op for egentlig tilmelding og betaling via Klubmodul.

Når du har tilmeldt dig og betalt via klubmodul vil du, ca. en uge før løbet, modtage udførligt program for turen, med tips om hvad du skal have med. Du kan også spørge ”de gamle” medlemmer om løbet, eller du kan sende en mail eller ringe til en af os, for at få mere information om arrangementet.

Forbehold for ændringer!!

Venlig hilsen

Niels Fisker, nfj@pc.dk Tlf: 24239102

Poul Erik Blus, poulerikblus@gmail.com  Tlf: 41343739

Jacob Rohde, jacob.rohde@mail.dk  Tlf: 2062384

Samsø-færgen-2

Samsø turen 2017 søndag. d. 27.08.2017

Søndag d. 27.08.17. tager CK Aarhus motion til Samsø. I år er det Bent Bjerring Pedersen og Anne Fisker som står for turen. Som klubmedlem vil egenbetalingen blive 120 kr. som dækker følgende:

  • Overfart tur/retur – Hou/Sælvig
  • Morgenmad på færgen
  • Sandwich i Ballen

Medlemmer betaler 120 kr. over klubmodul MEDLEMMER

Gæster skal betale fuld pris 240 kr. over klubmodul GÆSTER

Betaling og tilmeldingsfrist er til og med søndag d. 20.08.17.

Program for dagen:

Vi mødes på cykelbanen og kører præcis kl. 07:30.

Der er opsamling i Beder ved Netto kl. 07:45 – 07:50.

Ønsker man at stå på i Hou skal man være i Hou senest kl. 09:15.

Færgen går 09:30 og er i Sælvig ca. kl. 10:30. Der er frokost i Ballen. Drikkevare betaler man selv. Der er afsat ca. 1 time til frokost.

Færgen fra Sælvig afgår kl. 15:45 og er i Hou ca. 16:45 Hvor der køres hjem til cykelbanen. En tur på ca. 130 km.

Vi kan ikke love høj solskin fra morgen til aften – men uanset vejret er turen altid hyggelig og sjov.

Husk: løse arme og ben, vind og regnjakke og lidt penge. Vi kører hensynsfuldt og i samlet gruppe.

mvh. Anne :)

 

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Anne I K Fisker

Kalkærparken 86

8270 Højbjerg

tlf.: 5136 0820

annefisker1969@gmail.com

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background