Category Archives: Bane

Loading
loading..
Frederik Bjørn Sørensen

C.K. Aarhus rytter til 6-dagesløbet

For andet år i træk er U15-rytteren Frederik Bjørn Sørensen udtaget til det københavnske Mini 6-dagesløb, som starter torsdag aften.

Jeg glæder mig enormt meget til at være en af de rutinerede ryttere, som har oplevet 6 dages-løbet tidligere. 6-dages løbet er en vanvittig fed oplevelse. Vi kører i en fyldt Ballerup Super Arena lige inden det professionelle felt. Vi hilser på de professionelle ryttere og får taget billeder med de par i det professionelle felt som har samme rygnr. som os selv. I år er 14 par, altså 28 ryttere, med deltagelse fra USA, Sverige og Danmark“. Siger Frederik som inden løbet har været gennem et langt træningsforløb, hvor alle ryttere har lært at køre i et stort felt og lært hvordan der hilses på publikum og hvordan man kører æres runde, og Frederik fortsætter:

Vi får i processen et fantastisk sammenhold, hvor vi lærer ryttere at kende som vi ikke kører med til dagligt. Vi trænes i forløbet af Simone og Bjarne som forstår at gøre os klar til løbet. Sidste år dannede jeg par nr. 3 med min gode ven Oliver B. Søndergaard fra Silkeborg. Vi var feltets klart yngste par, men havde stadig en rigtig god oplevelse uden dog at blande os i topstriden. Det var dog en kæmpe oplevelse at køre æres omgang da det lykkedes os at vinde fighterprisen en af dagene”.

I skal Frederik danne par med Nis Fuglsang fra København, og de to har haft en god optakt hvor det bl.a. blev til sejren i det sidste optakts løb inden 6-dagesløbet. Derfor håber Frederik også, at de to har muligheden for at kunne blande sig i kampen om sejren.

Nis og Frederik vinder sidste løb inden 6-dagesløbet.

Nis og Frederik vinder sidste løb inden 6-dagesløbet.

Spinning

SPINNING 2016/2017

SPINNING 2016/2017
Det er igen i år muligt at køre spinning på lukket hold i den kommende vinter sæson. Vi er gået i samarbejde med 1900 Tri herom, hvilket har givet os mulighed for at tilbyde spinning på meget gunstige vilkår for alle klubberne.
Sæsonen er fra d. 12/10-2015 til 08/03-2016, vi træner om onsdagen fra 19:15 til 20:45. Til en pris af 500 kr. for hele sæsonen, træning 1,5 time i 20 uger. Tilmelding for CK Aarhus medlemmer er under event i klubmodul og er efter først til mølle princippet, da vi forlods kun har 17 pladser.
Spinningen foregår hos Fitness DK centeret i busgaden. Instruktører som både har den teoretiske og praktiske baggrund for seriøs udendørs relateret træning. Det er muligt at låne gratis sko, pulsbælte og kort til omklædning i centeret. Træning med puls og grafer, på Fitness DK nye spinning cykler, med den nyeste WATT/RPM teknologi. Endvidere er der gratis parkering foran og under centeret fra kl. 19:00.
Dit adgangs bevis er kvitteringen for betalingen over klubmodul, som du viser ved indgangen og siger du er tilmeldt dette spinning event. God træning og skulle du have yderligere spørgsmål hertil, kan de stilles her kai-hansen@live.dk

DU MELDER DIG TIL HER

 

Kai Hansen/Motion afd

CK Aarhus har tidligere hentet medaljer i Odense. Nu er der også kontant rabat at hente.

Ny rabataftale: Spar 35 procent på banetræning i Odense

En ny rabataftale med Odense Cyklebane betyder, at medlemmer af CK Aarhus får 35 procent rabat på et års træningsgebyr. 

Tekst: Frederik Muff // Foto: Arkiv

Det er ikke nemt at køre banetræning på Aarhus Cyklebane når regnen siler ned eller sneen daler. Heldigvis er der nu ikke så langt til den nærmeste overdækkede bane i Odense.

For at medlemmer af CK Aarhus kan udnytte den indendørs arena på Fyn, har bestyrelsen i klubben derfor nu lavet en aftale med Thorvald Ellegaard Arena og Cykling Odense om, at medlemmer af CK Aarhus får rabat på træningsgebyret på banen i Odense.

Helt konkret betyder det, at medlemmer af CK Aarhus kan træne markant billigere i Odense.

Tidligere har man skullet indløse træningsgebyr via Odense Cyklebanes hjemmeside, men bestyrelsen er i skrivende stund i gang med at oprette en tilmeldingsfunktion via vores eget klubmodul, hvor betalingen af træningsgebyret kommer til at foregå fremadrettet.

For senior/junior/U17 er normalprisen for et års træning i Odense kr. 1.000,-, men for CK Aarhus medlemmer er der betydelig rabat at hente, så den kun koster kr. 650,-.

 

GrotePrijs2015

Karneval på Aarhus Cykelbane — og DM

Valentine lørdag (= karnevalslørdag) var der fest på cykelbanen – og ramme alvor. Cross eliten stillede til start, men inden det stod det på karneval, DM i Long John og DM i single speed cross. For tilskuerne var det en underholdende, men også rigtig vandkold dag. For deltagerne var det ingen problem, at få varmen – der var enkelte deltagere, der stillede op i korte bukser og jersey, andre i det helt store karnevalskostume. Se billederne her fra Grote Prijs Aarhus IV:

https://www.flickr.com/photos/131350813@N06/sets/72157650408810508/

Wine bottle and food

3. Klubaften Vinteren 2015

Vinsmagning d. 16. februar kl. 19.00

På klubaftenen d. 16. februar kommer Jess Juul Hansen fra Vinoble Skanderborg og afholder en vinsmagning.

Jess vil præsentere  forskellige Chilensk topvine. Vi skal gennemgå Chile`s nok bedst ratede vinproducent – Aurelio Motes fantastiske vine.

Aurelio tager kvaliteten på et helt nyt niveau og vinene har en kompleksitet og elegance som stor Europæiske vine. Ganske kort Chilensk Top vin.

Udover vinene serveres der lidt ost og brød, pris pr. deltager pris 125 kr., klubben giver et tilskud på samme beløb. Det vil være muligt at købe vin til meget fordelagtige priser. Ved dette arrangement er plads til 30 deltager og for at deltage skal man over 18 år. Tilmelding efter først til mølle princip, over klubmodul senest d. 11. februar.

Motionsudvalget.

Grote prijs Start-cyklebanen

Grote Prijs CK Aarhus IV

Cykelkarneval, elite, mudder og fest “

Sæt et HJERTE i kalenderen den 14. februar på Valentine’s Dag og scor dig selv en stor oplevelse på Aarhus Cyklebane.

Tilmeld dig – og inviter dine venner ”

#GPIV
Vigtige links
Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1566835206887407
Tilmelding for ryttere: https://app.lap.io/event/2015-grote-prijs-aarhus-cyklebane Facebook-side: http://www.facebook.com/groteprijs

Instagram: http://instagram.com/groteprijs

johannes2

Johannes – årets klubmedlem

På generalforsamlingen d. 24. november blev Johannes Ollerup Sall kåret som årets klubmedlem 2014. Johannes var blevet indstillet af Michael Berling med følgende begrundelse:

 

Jeg valgte at pege på Johannes som året medlem i CK Aarhus.

(Johannes og jeg arbejder sammen i baneudvalget for at forbedre forholdene for bane ryttere i CK Aarhus og Jylland generelt, ved at lave div.)

Jeg kender Johannes fra han var ungdoms og junior rytter i ACK og senere CK Aarhus. Efter en række magre år på banen, og døende arrangementer, “genoplivede” Aarhus Cyklebane med Æresløb for Gunnar Asmussen og Niels Fredborg tilbage i 2011, helt alene.

Derfra er det fortsat, og på trods af at Johannes har fået nyt job i mellemtiden, hvor han arbejder endnu mere og har et hav af rejse dage, bruger han stort set alt sin fritid ude på Cyklebanen eller med administrativt arbejder, der omfatte organisering af cykelløb på netop Aarhusbanen, eller arrangere ture til Ballerup og Odense for øvrige bane interesserede i CK Aarhus.

Når det er sagt, så springer han gladelig til når klubben ringer og spørger om han kan hjælpe til diverse arrangementer.

Hvis ikke jeg er helt forkert, har der været afholdt 12 arrangementer i CK Aarhus regi i 2014 (1 landevejsløb, 4 motionsløb, 5 baneløb og 2 crossløb), her har Johannes været en aktiv del i planlægningen af baneløbene (selvfølgelige), men også hjulpet ved de 4 motionsløb, landevejsløbet og det ene crossløb, dvs. 11 ud af 12 arrangementer i 2014.

Johannes er præcis den type af ildsjæle en forening har brug for!
Heldigvis kan jeg se, at vi i CK Aarhus er begunstiget med flere med Johannes engagement, men pegede på Johannes da jeg kan se hvad han som person har haft af betydning for Cyklebanen isoleret, men også hvor endnu større betydning han vil have for fremtiden for banen og klubben

 

2014_CX_Post_Cup_Aarhus

Feltet.dk: Dansk cykel cross lever….

Snart en gentagelse, men ikke desto mindre sandt: Der er grøde i dansk cykel cross. En række nye tiltag viser det. Disciplinen skal være for alle med lysten og ambitionerne i orden, og det går den helt rigtige vej.

(teaser på artikel på Feltet.dk – link til hele artiklen nederst)

Cykel Cross

I går ved Århus kørtes anden afdeling af årets DCUs cross Post Cup. Den vandtes af cykel cross-parret Tommy Moberg og Cathrine Grage, hos henholdsvis mænd og kvinder. Det var ikke så bemærkelsesværdigt. Det var til gengæld antallet af ryttere, som stillede op i kvindernes løb.

Faktisk stillede flere danske ryttere til start i kvindeklasserne end ved både DM tidligere på året, og da der i oktober blev afviklet UCI-løb i Helsingør. Med andre ord flere end set i mange år. Måske nogensinde. Det havde sin helt naturlige forklaring, som ikke alene handler om, at cykel crossen oplever en opblomstring herhjemme i disse år.

Dagen før løbet i Århus, om lørdagen, havde Århus Cykelbane nemlig lagt græs til en ikke tidligere afholdt event: “Cyklecross-intro – kun for kvinder”, arrangeret af DCU Crossudvalg i samarbejde med Kvindecuppen (MTB-løbsserie for kvinder) og CK Aarhus’ Onsdagscross.

Et af flere spændende tiltag, som skal gøre cross-disciplinen endnu mere populær.
Kun for kvinder – og piger

Med 20 deltagere i alderen 12-50+ overgik arrangementet arrangørernes forventninger, også selvom ikke alle kørte på cross cykler. Alle fik dog indføring i de basale teknikker, som hører cykel crossen til. Men vigtigst af alt: flere af de deltagende kvinder var til start i søndages Post Cup løb eller i ungdoms- og motionsklassen, og dermed var nye interesserede i sporten trukket til.

http://www.feltet.dk/nyheder/dansk_cykel_cross_lever__og_ser_endnu_flere_nye_tiltag/

 

 

Klubmesterskab 2014

Klubmesterskaber 2014

Klasse/Placering: Navn: Pont:
Licens:
1. plads Jes Steengaard 49
2. plads Eskil Vammen 48
3. plads Florian Schniede 38
4. plads Kasper Gade 29
5. plads Kristian Flagstad 27
6. plads Flemming Nørskov 22
7. plads Michael Larsen 22
8. plads Johannes 22
9. plads Martin Hjørgaard 51
10. plads Torben Wittendorff Andersen 20
11. plads Jeppe Norup Dal 20
12. plads Tim Rasmussen 16
13. plads Morten Høgh Abel Jensen 14
14. plads Klaus Frederiksen 13
15. plads Frederi Muff 13
16. plads Janne-Pekka Yrjönen 10
17. plads Allan Jull 10
18. plads Casper Nissen 6
19. plads Søren Bitsch Kirk 2
Licens Dame:
1. plads Johanne Suhr Mortensen 42
2. plads Caroline Edlan 14
3. plads Siri Strand 12
Licens+45:
1. plads Peter Holm Nielsen 51
2. plads Henrik Gydesen 48
3. plads Jens Frederig Hesse Thomsen 46
4. plads Jens Vind 45
5. plads Hans Hellerup Buch 44
6. plads Jan Birke Lyngbye 16
7. plads Laurits Jakopsen 8
8.plads Jesper Larsen 7
Motion under H40:
1. plads Karsten Obitsø Jensen 52
2. Plads Jesper Attemann 52
3. plads Jonas Jensen 50
4. plads Andreas Klem-Hansen 19
5. plads Phillip Nielsen 18
7. plads Thomas Wosylus 15
6. plads Tue Spangsberg Gejl 9
Motion H40:
1. plads Thomas Lund Sørensen 56
2. plads Michael Tolstrup 46
3. plads Dennis Olesen 40
4. plads Ole Toldbod 31
5. plads Carsten Rasmussen 21
6. plads Bent Jensen 18
7. plads Bjake Sørensen 14
8. plads Johnny Franck 10
8. plads Lydlik Lydiksen 10
Motion H50:
1. plads Kurt Myhlert Olsen 52
2. plads Kristian Thomsen 41
3. plads Henrik Tolbøl 39
4. plads Frank Jensen 38
5. plads Gorm Laursen 30
6. plads Preben Bang Nielsen 26
7. plads Per Plenker 24
8. plads Kristian Birkemose 20
9. plads Jens Bjørn Poulsen 14
Motion H+60:
1. plads Henning Finderup Kristensen 42
Akademi damer:
1. plads Karina Mortensen 56
2. plads Anne Fisker 12
Akademi herrer:
1. plads Lars Henriksen 56
2. plads SørenAars Andersen 50
3. plads Toke Hage 30
4. plads Lars Mølle Andersen 21
5. plads Klaus Juul Sørensen 18
6. plads Henrik Holmkvist Andersen 9
7. plads Palle B Thomsen 7
8. plads Kent Pedersen 6
U-17:
1. plads Johan Tidemann Langballe 56
2. plads Frederik Rosenmeyer 52
3. plads Rasmus Hvass Olesen 44
4. plads Jonas Ersp Toldbod 41
5. plads Andreas Utzon-Fog 35
6. plads Jakob Albertsen 30
7. plads Rasmus Holm Magnussen 8
U-15:
1. plads Søren Vosgerau 56
2. plads Svend Helleshøj Buch 52
3. plads Mikkel Hjordkvist Skovgaard 40
4. plads Ruben Zilas Larsen 36
5. plads Mathias Birk Madsen 35
6. plads Lauge Woer 33
7. plads August Kjær Agergaard 27
8. plads Ferdimand Rønn Gornitzka 14
U-13:
1. plads Frederik Bjørn Sørensen 56
2. plads Lukas Lund Sørensen 48
3. plads Rasmus Tolbøl 46
4. plads Mads Nadhazi Almstrup 36
5. plads Jonas Birk Madsen 9
6. plads Osca Munk-Olsen 8
U-11 pige:
1. plads Astrid Marie Bjørn Sørensen 56
U-11 dreng:
1. plads Karl Bitsch Lindegaard 42
2. plads Magnus Forsberg 14
Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background