Monthly Archives: januar 2015

Loading
loading..
IMG_5631815085472

Seje B&U’er til alternativ træningsweekend

Den 24. og 25. januar afholdt i alt 10 drenge fra B&U i CK Aarhus og deres trænere en trænigsweekend i klubben. Vejret gjorde desværre landevejskørsel umuligt,  men der fandtes lynhurtigt alternativer! En løbetur til svømmehallen, hvor et par herlige timer blev tilbragt og spinning med efterfølgende rulletur i sneen! Seje og glade drenge! 

 IMG_5692236815971

/ Stine 

 

U11 Cross 2015 - 2 x guld

DM Cross U11 – 2 x guld

I begyndelsen af januar afholdtes DM i cross i Fredericia. Tillykke til Astrid og Noah, der vandt guld i U11!

Grote prijs Start-cyklebanen

Grote Prijs CK Aarhus IV

Cykelkarneval, elite, mudder og fest “

Sæt et HJERTE i kalenderen den 14. februar på Valentine’s Dag og scor dig selv en stor oplevelse på Aarhus Cyklebane.

Tilmeld dig – og inviter dine venner ”

#GPIV
Vigtige links
Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1566835206887407
Tilmelding for ryttere: https://app.lap.io/event/2015-grote-prijs-aarhus-cyklebane Facebook-side: http://www.facebook.com/groteprijs

Instagram: http://instagram.com/groteprijs

10881641_1535420290040565_214566212652012552_n

CK AARHUS OG WEBIKE INDGÅR FIREÅRIGT SAMARBEJDE

Aarhus’ førende cykelhandler og Danmarks næstestørste klub indgår historisk samarbejde for en fireårig periode. Vi kan tilbyde vores medlemmer unikke muligheder, forklarer bestyrelsesformanden. 

En af landets største cykelklubber, CK Aarhus, og en af landets førende cykelhandlere, WeBike, har netop underskrevet en fireårig samarbejdsaftale. Aftalen bliver historisk, i det den dækker hele Cykle Klubben Aarhus.

Både motions-, licens- og ungdomsafdelingen kommer således til at nyde godt af aftalen, som bestyrelsesformanden for klubben, Johnny Franck har sat sin underskrift på:

– Vi vælger ikke at betragte aftalen med WeBike som et sponsorat, men nærmere som en samarbejdsaftale. Vi kan tilbyde vores medlemmer unikke muligheder, og vi har fået en samarbejdspartner, der rummer det hele, forklarer Johnny Franck.

//WeBike og CK Aarhus i fælles elitesatsning//
Ikke nok med at millionbeløbsaftalen kommer klubben til gavn, muliggør den også, at WeBike og CK Aarhus fra starten af 2015-sæsonen kan præsentere deres nye fælles teamprojekt: DCU-Teamet WeBike-CK Aarhus. Medvinden har dermed for alvor ramt klubben, der netop er blevet nomineret til ”Årets Idrætsforening” i Aarhus.

Team WeBike-CK Aarhus bliver en eliteoverbygning på CK Aarhus. DCU-teamet kommer til at deltage i danske og udenlandske elitecykelløb med den klare målsætning at udvikle og etablere lokale ryttere i A-klassen. Holdet er, i første omgang, tiltænkt som et udviklingshold, der giver den nødvendige platform for nuværende og kommende A-ryttere af egen avl:

– I forbindelse med aftalen var det vigtigt for os at sikre en platform for vores eliteryttere. Det kunne vi sammen med WeBike, der økonomisk har været med til at realisere en drøm, der har ulmet gennem 2014, uddyber formanden.

Holdet præsenteres over den kommende tid på vores hjemme- og facebookside.
Vi arbejder desuden på en holdpræsentation i foråret på Aarhus Cyklebane. Indtil videre kan holdet følges her på hjemmesiden, samt på teamets facebookside, Team WeBike-CK Aarhus

Morten Kjærsgaard

2. Klubaften vinteren 2015

Du må da være fuldstændig sindssyg mand………….

Et foredrag om Race Across America med rytteren og mennesket Morten Kjærsgaard.

Morten Kjærsgaard har deltaget i Race Across America to gange, og i dette foredrag beretter han om hvad der motiverer til at sætte sig så ekstremt et mål.

Morten nåede i 2012 godt 1400 km, og i år udgik han efter 4550 km med godt 350 km til mål. 3 et halvt års træning, teambuilding og logistiske forberedelser har givet et indgående kendskab til løbet, dets helte/heltinder og hvad der kræves for at fuldføre så omfattende et projekt.

Morten beretter om ultracykling, vedholdenhed og om at udleve sine drømme, og om at holde fast selv om man ikke når sine mål……

www.mkur.dk – facebook: Morten Kjærsgaard Ultra Ride.

Foredraget er mandag d. 26. januar kl. 19.00 i cafeteriet på cykelbanen for klubbens medlemmer. Du skal tilmelde dig over Klubmodul eller ved tryk HER senest d. 20 januar af hensyn til deltager antal.

Continue Reading….
Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background