Monthly Archives: marts 2015

Loading
loading..
slide3

Turleder til motionstræning søges

Vi står og mangler turleder til alle vores motionshold, vi har 3 hold på forskellige nevøer. Opgaven består i at planlæge ca. 6 træningsturer hen over sæsonen, for et af de 3 hold. Du skal gejle et hold på 10 til 20 rytter gennem en træningstur på en tryk og sikker måde, men da der som regel er andre turleder der deltage i træningen, kan der altid fås en hånd med, til at holde styr på tropperne. Vi har træning tirsdage kl. 18.00, torsdage kl. 18.00 og søndage kl. 9.30, træningen består henholdsvis af interval træning, restitutions træning og distance træning. Du kan se mere om turleders rolle HER.  Yderliggere spørgsmål hertil kan stilles til kai-hansen@live.dk det er også der du melder dig til. Vi tilbyder alle vores turleder en Kaptajn uddannelse, så de er bedst mulig rystet til at varetage opgaven. Så lad mig høre fra dig såfremt det er noget for dig eller hvis du er usikker er det også i orden at tage Kaptajn uddannelsen først og så bagefter tage stilling til om det er noget for dig. Kaptajn uddannelse afholdes af DCU d. 18. og 19. april på cyklebanen i Aarhus.

Catlike-hjelm2015

Billeder af Catlike klubsko og hjelm

Hermed billeder med klubbens hjelm-model af Catlike hjelm, samt hjelm med hjelmcover. Der var i forbindelse med træningslejren i Saxild stor interesse for de nye sko og hjelme. Hjelmen bliver med klublogo.

Link til bestillingsseddel er sendt til alle medlemmer pr e-mail.

IMG_6771

Cykelsko og hjelm med klublogo

Klubhjelme med logo og sko i klubfarver til medlemmer af CK Aarhus!!!

Som man kunne læse i onsdags på @Team Webike-CK Aarhus’ facebook side skal de i 2015 iklædes hjelme og sko i form af topmodellerne fra Catlike. Men sponsoratet med Catlike kommer ligeledes DIG til gode hvis du er aktiv medlem af CK Aarhus. Samarbejdet mellem Catlike og Team Webike-CK Aarhus betyder nemlig at der fremstilles tophjelme fra Catlike i klubbens blå farver med CK Aarhus logo på siden, og disse hjelme vil det være muligt for klubbens medlemmer at købe til langt under vejledende udsalgspris!!! Det samme gør sig gældende for Catlikes topsko som ligeledes vil blive leveret til klubbens medlemmer i klubfarverne til meget lav pris.
Alle produkterne bliver fremvist Lørdag aften kl 19.00 på træningssamlingen i Saksild, hvor det ligeledes vil være muligt at prøve både sko og hjelme samt at skrive sig op til at købe. Til alle de der bestiller på træningssamlingen på lørdag, giver CK Aarhus yderligere tilskud på hjelmen i klubfarver og med klublogo. Er du ikke med på træningssamlingen i weekenden, så snak sammen med nogen der bruger samme størrelse som dig selv eller gør som flere allerede har planlagt: Fyld bilen og kør ud til Saksild Strandhotel og prøv hjelm og sko og bestil.
Der vil forhåbentlig blive endnu en mulighed for at prøve hjelme og sko inden bestillingsvinduet lukker 31.3., men sats ikke alt for meget på dette. Sørg for at komme ud og bestil i weekenden!
Efter aftale med Catlike vil vi ikke reklamere åbent med priser på produkterne, men jeg lover Jer at det er knald gode priser!!!
I kan læse meget mere om produkterne på Team Webike-CK Aarhus’ facebookside og Catlike’s hjemmeside:
https://www.facebook.com/webikecka
http://catlike.es/dk/en/

Klubtøj årgang 2015

Supertilbud på klubtøj

Nu er det tid til opdatering af garderoben med klubtøj.

Nu har du en mulighed for, at gør en rigtig god handel i ”shoppen”. Bestyrelsen har valgt, at nedsætte priserne til ca. halv pris på en lang række af klubtøjet – og vel at bemærke ikke er forældet i morgen, klubtøj, som er klubbens officielle indtil 1. marts 2016.

Bemærk, at nogle af ovenstående tilbud er reststørrelser.

Bodyfit Pro Windstopper Vest 07-00598 DKK 249,-

Custom vindvest (Softshell) 07-00578 DKK 149,-

Custom Skinsuit s/s 07-00550 DKK 399,-

Custom vinterjakke (softshell) 07-00577 DKK 399,-

Custom vinter-bibtight m/ seler 07-00490 DKK 299,-

Vinter Bibtights DKK 349,-

Bemærk, at nogle af ovenstående tilbud er reststørrelser.

Link til shop/klubmodul: her

IMG_6687

Stort fremmøde til reception

Til dagens reception hos Webike, havde en stor del af klubbens medlemmer fundet vej til butikken ved Viborgvej. Mange havde valgt, at tage cyklen sammen med andre af klubbens medlemmer og derved samtidig få noget frisk – men koldt – vind på næsen, inden fremmødet til receptionen. Til gengæld bød Webike på kagemand og energidrik som belønning.

Som deltager ved receptionen, fik man samtidig mulighed for et “smug-kig” af det nye team tøj for det fælles elitehold – det ser godt ud. Vi vil bringe billeder af tøjet her på siden, når det engang bliver officielt frigivet.

Der kommer en lidt længere indlæg fra receptionen en af de nærmeste dage.

 

Akademi

ABC for nye cykelmotionister og kommende cykelryttere

CK Aarhus – Igen i år tager vi et hold nye cykelmotionister med ud på landevejene omkring Aarhus. Målet er, som de forrige år, at blive klar til at vi sammen kører motionscykelløbene Aarhus Rundt og Marselis Cykelløbet og selvfølgelig at blive fortrolige på cyklen til mange gode cykeloplevelser sammen med dine nye klubkammerater i CK Aarhus.

Læs mere i nedenstående folder – link

CK_folder_110215

10881641_1535420290040565_214566212652012552_n

Reception hos Webike

Webike afholder en reception lørdag d. 14 marts mellem kl. 14:00 og 16:00  i forbindelse med sammenarbejdet med CK Aarhus

I den forbindelse vil WEbike være vært med kager, energidrikke m.m. Der vil være maser af tilbud, speciale tilbud for CK Aarhus medlemmer, 5% på alt i butikken på dagen mellem 14:00 og 16:00 og ikke mindst udlodder  CK Aarhus 300 stk. gavekort på en værdi af 300 kr. for en pris af 250 kr. Hvert medlem kan købe et gavekort HER

I samme forbindelse køres der trænings ture for Motion og B-U, fra cyklebanen kl. 11:30. Der vil blive lavet hold opdeling så alle kan være med og alle hold afslutter ved Webike.

Turleder teamet vil bestå af: Jens Bjørn Poulsen, Anne Fisker, Michael Tolstrup, Thorbjørn Sørensen, Kim Hylleberg.

Stødt op omkring dette arrangement og giv gerne din uforpligtende tilmelding HER af hensyn til overblik over hvor mange der deltager, eller mød bare op.

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background