Monthly Archives: april 2015

Loading
loading..
TØJPRÆSENTATION

ALLE MEDLEMMER INVITERES TIL TØJPRÆSENTATION

Klubbens nye tøj anno 2016 skal præsenteres, og derfor vil tøjudvalget og bestyrelsen gerne invitere alle medlemmer af Cykle Klubben Aarhus til tøjpræsentation mandag den 18. maj

Mandag den 18. maj præsenteres CK Aarhus’ nye og opdaterede design i lokalerne på Aarhus Cyklebane, og tøjudvalget vil derfor gerne invitere alle interesserede medlemmer ud til en aften, hvor også hyggen kommer i centrum.

Præsentationen starter officielt klokken 19:00, hvor klubbens nye tøjsponsor, Craft, kommer forbi og fortæller om de forskellige kollektioner. Det svenske firma er kendetegnet ved høj komfort og har mødt mange rosende bemærkninger fra klubbens eliteteam, som allerede i år ekviperer sig i Craft-tøj.

For blot 15 kroner er det muligt at deltage i fællesspisning inden præsentationen på banen – ønsker man dette, kræver det af hensyn til mad- og pladsbestilling tilmelding via klubmodul.

Tøjudvalget håber at se mange medlemmer til en spændende aften, hvor sløret for klubbens nye trikot løftes.

Aftenens program:
18:30 – Fællesspisning (husk tilmelding via klubmodul)
19:00 – Oplæg fra Craft og præsentation af tøjet

MobilTerapeuten_vector_LOMME_hvid_skrift

Samarbejde med Mobilterapeuten sikrer billige behandlinger

Klubbens nye elitesatsning, Team WeBike-CK Aarhus, bliver i år officielt behandlet for skader af en af holdets gode samarbejdspartnere, Mobilterapeuten:

– Behandlingerne hos Mobilterapeuten er super-professionelle, og Jan har allerede nu hjulpet flere af vores ryttere med deres småskavanker. Det er guld værd, at Jan kan give os massage og behandle os effektivt under både træning og løb, forklarer Martin Wang Hjørngaard, der er teamchef på eliteteamet.

Og nu kan denne aftale også komme menige medlemmer af CK Aarhus til gode.

Mobilterapeuten v/Jan Birke Lyngbye giver nemlig 20 % rabat på behandlinger til alle klubbens medlemmer. Jan tilbyder både akupunktur, triggerpunktbehandlinger og healinger.

Jan er selv cykelrytter og medlem i CK Aarhus og han er derfor ekspert i, at behandle netop cykelrelaterede skader. Gennem sin egen erfaring fra både triathlon og elitecykling kender Jan til de gængse problemer, som cykelrytterne oplever.

Udover at tilbyde de ovennævnte behandlinger er Jan også dygtig massør, og kan dermed give fysiurgisk og sportsmassage til ømme ben.

Jan er desuden forhandler af HerbaLife, som kan købes i forbindelse med behandlingerne.

Læs mere om Mobilterapeuten v/ Jan Birke Lyngbye på hans egen hjemmeside: www.mobilterapeuten.dk

 

Akademi

Akademi – evaluering

Mandag d. 04.05.15. vil vi gerne invitere alle akademister, hold 2015, til evaluering af forløbet indtil nu.

Vi evaluerer fra kl. 18:00 til 19:00. Kim Hylleberg, Michael Tolstrup og Anne Fisker vil deltage i evalueringen.

Klubben er vært med en sandwich og vand.

Kl. 19:00 til 21:00 vil der være kostforedrag ved cand. Scient. i Idræt Rene Schmidt.

 

munkebjerg

Munkebjergturen 2015

Søndag d. 3. maj – tager vi den lange motionstur til Munkebjerg ved Vejle Fjord.

Turen er på ca. 180 km i alt og foregår i et jævnt tempo. Turen vil være rigtig god træning til Jyllandsløbet og andre lange motionsløb. Der vil blive kørt efter samme koncept som Jyllandsløbe, i et jævn tempo, forventet 28 – 30 km/t afhængig af vind og vejr. Vi vil have en følgebil med som SMC stiller til rådighed. Ved evt. punktering bliver man samlet op i følgebilen og lapper her, derefter bliver man kørt frem foran feltet og sat af. Det betyder at vi ikke gør holdt ved punktering, men resten af feltet holder den samme fart. Såfremt du tænker at det måske er en for stor mundfuld for dig at køre en distance på 180 km., er det muligt for to ryttere at dele turen og køre halvdelen på cykel, samt den anden halvdel af turen kører man følgebilen. Gorm Laursen, Lars Henriksen og Marianne Schmidt vil være turleder og gelejde jer gennem turen. Eneste sted på turen hvor løbet bliver givet frit, er på bakken op til Munkebjerg.    Vi mødes på parkeringspladsen nedenfor cykelbanen kl. 7.45 og pakker bil, der er afgang kl 8.00.Herefter kører vi via Odder, Hundslund, Horsens (kort pause), Bråskov, Daugård og Vejle. Herefter ud langs Vejle Fjord, op ad Munkebjergbakken til skolen i Andkjær (kort pause). Turen går tilbage gennem Vejle, op gennem Grejsdalen til Ulkær, hvor vi spiser frokost. Hjem via Løsning, Hatting, Horsens og Hovedgaard med ankomst til cykelbanen ca. kl. 16.

SMC Biler stiller ledsagevogn til rådighed. Har du lyst til at være chauffør (evt. på halvdelen af turen), bedes du kontakte mig. I kan få en lille taske med forplejning, en tør svedtrøje og ekstra slange med i bilen. Husk energi barer m.m. til turen, der vil blive serveret en sodavand på toppen af Munkebjerg. Der vil være bestilt frokost på Statoil i Ulkær, pris 50 kr., for pastasalat, tærte og kaffe. Drikkevarer kan til købes.

Det er ikke nødvendig at forhåndstilmelde sig til denne tur. Vi håber at der rigtig mange af klubbens medlemmer der vil deltage på Munkebjergturen 2015.

På motionsudvalgets vegne

Kai Hansen

Telefon 6046 3592 eller e-mail kai-hansen@live.dk

Kaptajn uddannelsen

Kaptajn uddannelsen

Her i weekenden fik 14 turledere og kommende turledere fra CK Aarhus, Uddannelsesbevis på DCU Kaptajn uddannelse, et stor tillykke til dem alle. Turlederne blev introduceret i køresikkerhed, effektiv kommunikation, planlægning og ikke mindst turlederrollen som gav anledning til en del debat blandt kursisterne. Konklusionen her  blev at der var alt for mange uskrevne regler, der mangler nedskrevne regler og procedurer for hvorledes man argere som turleder her i klubben. Dette arbejde er motionsudvalget  i gang med. Efter at de 14 kursister havde fået deres uddannelse bevis søndag eftermiddag, var der stor enighed om at de  er blevet klædt godt på til at kan lede et hold gennem en træningstur, på en tryk og sikker måde. Dette er i overensstemmelse med klubbens vision, at det skal være sikkert at deltage i træningen i CK Aarhus.

84 km

Kaptajn uddannelse

CK Aarhus vil gerne tilbyde alle motions turleder (trænere) og protienelle turleder, de bedste forudsætninger for at kan styre et større felt gennem en træningstur på en sikker og forsvarlig måde. Derfor har vi i samarbejde med DCU arrangeret en kaptajn uddannelse, som afholdes på Aarhus Cyklebane d. 18 og 19. april. Du vil få et kaptajn uddannelses bevis hvis du gennemføre  kursuset som er gratis for CK Aarhus medlemmer, der er tilmelding over KLUBMODUL senest d. 14. april.

Her en lille beskrivelse af Kaptajnkurset:

”Hvordan styrer jeg en flok motionister med forskellig baggrund, forskellige færdigheder på cyklen og med meget forskelligt ambitionsniveau?”. Denne problemstilling kender de fleste klubtrænere/kaptajner – man starter ud på en fælles træningstur med de bedste intentioner om en god og social cykeltur, men knap er man nået ud af byen før gruppen er spredt for alle vinde!!! Dette kursus henvender sig til de klubtrænere/kaptajner, der ønsker et redskab til at planlægge og gennemføre en god træning for alle hjemme i klubberne.

Du kan se det fulde kursus indhold Kaptajnkursus

Weekendens Program:
Lørdag
Start Kl. 9:00.
Kaffe og rundstykker
Gennemgang af teori
Frokost
Fælles “træningstur” med nogle øvelser
Eftermiddags kaffe
Slut kl. 17:00 senest.
Søndag
Start kl. 9:00
Kaffe og rundstykker
Gennemgang af teori og opgaver
Praktisk træning – bikehandling Frokost
Gennemgang af teori + opgaver
Eftermiddagskaffe
Slut kl. 16:00  senest
84 km

Turleder plan forårs sæsonen 2015

Turleder plan for forårs sæsonen 2015 er ude nu. Men som i kan se, er der mange huller i planen, vi mangler flere turleder for at der kan være planlagt træning på alle trænings dage. Byd ind på de dage der mangler, hvis det er noget for dig. Til alle der er interesseret i at vide mere om tjansen som turleder, afholdes der info møde for interesserede og gamle turleder mandag d. 13. april kl 18.30 i klublokalerne. Her vil klubben være vært for lidt pizza og drikkevarer. Du skal tilmelde dig på klubmodul af hensyn til indkøb. TURLEDER PLANEN KAN DU SE HER

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background