Monthly Archives: maj 2015

Loading
loading..
Koncentration før start

Foråret skudt flot i gang for B&U

Sæsonen er nu for alvor i gang for CK Aarhus’s B&U ryttere, og de blå/sorte farver er synlige til alle de mange velafviklede løb.

Ved både Jysk fynsk mesterskab, Tour de Himmelfart og Pinsecuppen har vores ryttere gjort sig positivt bemærket, enten ved individuelle præstationer eller som hold.

Der er altid fantastisk forældreopbakning, og ofte får vi besøg i pavillonen af vores dygtige, voksne licensryttere, som er klar med gode råd, skulderklap og positive tilråb – tak for det!

 

TDH

AkademiAAR

Fortur til Aarhus rundt

Søndag d. 17. maj har alle CK Aarhus rytter mulighed for at prøve kræfter med ruterne fra Aarhus rundt på 91 km og 65 km. 91 km ruten bliver kørt i hold 2 tempo den første halvdel hvor alle køre samlet, herefter gives løbet frit for dem der har lyst til at køre lidt ræs. 65 km ruten køres samlet hele turen og der opdeles i hold alt efter hvor mange der møder op, så der er et hold der køre et tempo hvor alle kan være med. Der er afgang fra cyklebanen til sædvanlig tid kl. 9:30. Klubben vil være vært med grill pølser og sodavand når alle kommer i mål på cyklebanen

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background