Monthly Archives: september 2015

Loading
loading..
Spinning

Motions spinning 2015-2016

SPINNING 2015/2016
Det er igen i år muligt at køre spinning på lukket hold i den kommende vinter sæson. Vi er gået i samarbejde med 1900 Tri og Aarhus Adventure herom, hvilket har givet os mulighed for at tilbyde spinning på meget gunstige vilkår for alle klubberne.
Sæsonen er fra d. 07/10-2014 til 15/03-2015, vi træner om onsdagen fra 18:15 til 19:45. Til en pris af 500 kr. for hele sæsonen, træning 1,5 time i 22 uger. Tilmelding for CK Aarhus medlemmer er under event i klubmodul og er efter først til mølle princippet, da vi forlods kun har 15 pladser.
Spinningen foregår hos Fitness DK centeret i busgaden. Instruktører som både har den teoretiske og praktiske baggrund for seriøs udendørs relateret træning. Det er muligt at låne gratis sko, pulsbælte og kort til omklædning i centeret. Træning med puls og grafer, fra november for Fitness DK nye spinning cykler, med den nyeste WATT/RPM teknologi. Endvidere er der gratis parkering foran og under centeret fra kl. 18:00.
Dit adgangs bevis er kvitteringen for betalingen over klubmodul, som du viser ved indgangen og siger du er tilmeldt dette spinning event. God træning og skulle du have yderligere spørgsmål hertil, kan de stilles her kai-hansen@live.dk

Kai Hansen/Motion afd.

johannes2

Årets klubmedlem 2015 – indstilling

Nu har du mulighed for, at indstille et klubmedlem til “Årets klubmedlem 2015”, som kåres i forbindelse med klubfesten lørdag d. 3. oktober.

Indstilling med begrundelse sendes til: formand@ckaarhus.dk senest d. 29/9 2015.

 

I 2014 blev Johannes Ollerup Sall kåret som årets klubmedlem – læs artiklen her: http://ckaarhus.dk/?p=492

 

Klubfest

Årets klubfest

For mange er den årlige klubfest punktum for en lang cykelsæson – for andre er det startskuddet til en ny…

Kom og deltage i denne festlige aften  sammen med dine klubkammerater – lørdag d. 3. oktober i klublokalerne.

Tilmelding klubmodulet: http://www.ckaarhus.klub-modul.dk/cms/EventOverview.aspx

 

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background