Monthly Archives: januar 2018

Loading
loading..
Aura

Klub aften – Team AURA

Tirsdag d. 6. marts kl. 19.00 kommer Michael Berling og Frederik Muff for at fortæller om vores Eliteteam  TEAM AURA ENERGI. Klubaften afholdes i klublokalerne, der er ingen tilmelding til denne aften. Kom og hav en hyggelig aften sammen med dine klubkammerater, klubben vil være vært med lidt godt til ganen.

Harzen-15-procent

Motions Træningstur Harzen 2018

Træningstur til Harzen 2018 – så sker det igen!

Hvor: Harzen, Sankt Andreasberg

Hvornår: Fredag, den 25. maj til mandag, den 28. maj 2017

Hvem: CK Aarhus’ motionister

Hvad: Træningstur med holdopdeling

Pris: 2.000 kr. for hotelophold på dobbeltværelser og med halvpension samt transport til og fra Harzen

Hvordan: Tilmeld dig senest 18. februar 2018 via klubmodul. Tilmelding er bindende og du skal betale et depositum på 500 kr. der ikke kan refunderes. Betaling af restbeløb senest 08. april 2018. Tilmelding efter først til mølle princippet. Det er en meget eftertragtet tur og tilmelding er efter først til mølle princippet, vi har 32 pladser så vent ikke for længe med at tilmelde dig.

Se hele programmet HER

Gin

KLUB AFTEN – GIN SMAGNING

Vinter sæsonen afslutter vi med en Gin Smagning, så alle kan være klar til foråret og sommerens udfordringer. Torsdag d. 22. februar kl. 19.00 kommer Jess fra Vinoble  Skanderborg og deler sin viden om gin med os. Der vil selvfølgelig blive serveret smagsprøver af forskellige gin. Så kom og få en hyggelig aften med dine klubkammerater for en egen betaling af 150,00 kr. (klubben giver også et tilskud hertil) Du tilmelder dig over klubmodul senest d. 12 februar.

Sakild strand

Fælles Træningslejr Saxild 2018

Årets Fællestræningslejr i Saxild 2018 afholdes fra d. 16 til d. 18 marts. Vi har fået plads ti ca. 70 deltager i år Der er åbnet for tilmelding fra lørdag d. 13. januar. Pris 400 kr., tilmeldingen over KLUBMODUL

Se hele programmet HER

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background