TURLEDER MØDE D. 8. MARTS

Loading
loading..
ckalille

TURLEDER MØDE D. 8. MARTS

februar 21, 2018
Kai Hansen
No Comments

Der afholdes Turleder møde torsdag d. 8. marts kl. 19.00 i klublokalerene, for såvel nye og nuværende turleder samt andre interesserede. Ved aftens program kommer vi omkring Turlederes rolle samt hvordan bliver man en bedre Turleder.  Vi mangler nye turleder til alle vores hold i år, så alle interesserede velkommen til at møde op sammen med det nuværende team af turleder. Vi har 3 hold niveauer, som træner på søndage, tirsdage og torsdage, tanken er at hver turleder har 8 – 12 trængninger, så har du lyst til at prøve at være turleder, vil du denne aften kunne få svar på alle dine spørgsmål. Som ny turleder bliver du klædt på til at varetage opgaven, du vil blive tilbudt et 2 dages kaptajn kursus som afholdes af DCU. Her vil du lære hvordan du gennemfører en god og sikker træningstur,  i et forum både af klubkammerater og rytter fra andre klubber. Du kan se lidt om en turleders rolle HER samt noget om forskellige træningsformer. HUSKELISTE FOR TURLEDER             SIKKERHED PÅ CYKEL                    OPVARMNING               INTERVALTRÆNING                                 DISTANCETRÆNING

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background