Nyt website for CK Aarhus ser dagens lys.

Loading
loading..
ckaarhuswebsite

Nyt website for CK Aarhus ser dagens lys.

december 1, 2014
Ib Meineche
No Comments

Efter flere år med et velfungerende website fra Itide, har webmasteren sammen med kommunikationsudvalget, valgt en ny strategi for fremtidens webløsning for klubben.

Websiden er bygget op omkring website udviklingsplatformen WordPress, som er et åbent CMS system, hvor der løbende udvikles en lang række plugins. WP har rigtig mange brugere, hvorfor der kan forventes en løbende udvikling af plugins de næste mange år. For klubben betyder det, ud over en lang række nye muligheder, en pæn reduceret udgift på drift website.

Vi har valgt en moderne og let skabelon til vores løsning, hvilket betyder masser af mulighed for, at anvende billeder i forbindelse med vores artikler og sider. Løsningen tilpasser sig ligeledes efter, om man åbner sitet på: pc, mobil eller tablet.

En del af løsningen er en Facebook integration, således vi større udstrækning kan gøre brug af, at skrive artiklerne på hjemmesiden og efterfølgende relatere artiklen til en Facebook gruppe – herved kan vi øge antal besøgende på hjemmesiden og derved øge eksponeringen af vores sponsorer. Til overvågning af besøgsantal, har vi installeret Google Analystics.

Vi forventer, at vi kan gøre brug af ”forfatter” adgang til systemet, således en række interesserede medlemmer kan få mulighed for nemt, at skrive nyhedsartikler og tilknytte billeder.

Senere i løbet af vinteren, når det nye udvalg for løbet er på plads, vil et lignende selvstændigt website for Aarhus Rundt blive lanceret.

Tak til Frederik Muff og ikke mindst Tim Rasmussen, der har taget en ”lang føring” på arbejdet med lanceringen af det nye site.

 

/Ib Meineche

 

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background