DM-sølv til CK Aarhus

Loading
loading..
10636330_732260983527248_3776048777121569869_n

DM-sølv til CK Aarhus

december 1, 2014
Admin
,
No Comments

Cykle Klubben Aarhus vandt i går sølv til danmarksmesterskaberne i 4000 meter holdforfølgelsesløb på bane!

Det brølstærke Aarhus-team, bestående af Johannes Ollerup Sall, Michael Berling, Andreas Holm Gylling og Johan Tiedemann Langballe, kørte fænomenalt til gårsdagens danmarksmesterskaber i 4000 holdforfølgelsesløb på Odense Cyklebane. Kun DCU-teamet Vivelo-IBT Isolering var hurtigere end Aarhus-holdet, som efterhånden har vist sig brølstærke i den hårde disciplin.

Vi er rigtig glade for at se vores ryttere præsterer det, som de gør for tiden på banen. Både i dag til DM, men også i torsdags til holdmatchcuppen, hentede vi medaljer. Det vidner om et højt niveau, at baneholdet bliver ved med at køre godt, til trods for, at vores udendørs cyklebane på nuværende tidspunkt ikke kan tilbyde de optimale træningsforhold, som rytterne fortjener.

Stort tillykke til teamet med den flotte præstation. Se videoen fra præmieoverækkelsen nedenunder:

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background