Johannes – årets klubmedlem

Loading
loading..
johannes2

Johannes – årets klubmedlem

december 2, 2014
Ib Meineche
No Comments

På generalforsamlingen d. 24. november blev Johannes Ollerup Sall kåret som årets klubmedlem 2014. Johannes var blevet indstillet af Michael Berling med følgende begrundelse:

 

Jeg valgte at pege på Johannes som året medlem i CK Aarhus.

(Johannes og jeg arbejder sammen i baneudvalget for at forbedre forholdene for bane ryttere i CK Aarhus og Jylland generelt, ved at lave div.)

Jeg kender Johannes fra han var ungdoms og junior rytter i ACK og senere CK Aarhus. Efter en række magre år på banen, og døende arrangementer, “genoplivede” Aarhus Cyklebane med Æresløb for Gunnar Asmussen og Niels Fredborg tilbage i 2011, helt alene.

Derfra er det fortsat, og på trods af at Johannes har fået nyt job i mellemtiden, hvor han arbejder endnu mere og har et hav af rejse dage, bruger han stort set alt sin fritid ude på Cyklebanen eller med administrativt arbejder, der omfatte organisering af cykelløb på netop Aarhusbanen, eller arrangere ture til Ballerup og Odense for øvrige bane interesserede i CK Aarhus.

Når det er sagt, så springer han gladelig til når klubben ringer og spørger om han kan hjælpe til diverse arrangementer.

Hvis ikke jeg er helt forkert, har der været afholdt 12 arrangementer i CK Aarhus regi i 2014 (1 landevejsløb, 4 motionsløb, 5 baneløb og 2 crossløb), her har Johannes været en aktiv del i planlægningen af baneløbene (selvfølgelige), men også hjulpet ved de 4 motionsløb, landevejsløbet og det ene crossløb, dvs. 11 ud af 12 arrangementer i 2014.

Johannes er præcis den type af ildsjæle en forening har brug for!
Heldigvis kan jeg se, at vi i CK Aarhus er begunstiget med flere med Johannes engagement, men pegede på Johannes da jeg kan se hvad han som person har haft af betydning for Cyklebanen isoleret, men også hvor endnu større betydning han vil have for fremtiden for banen og klubben

 

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background