1. Klubaften Vinteren 2015

Loading
loading..
kennethcollins

1. Klubaften Vinteren 2015

december 16, 2014
Kai Hansen

No Comments

1. Klubaften Vinteren 2015

Mandag d. 12. januar kommer Kenneth Collins og holder et meget interessant og relevant oplæg om afspænding før, under og efter træning, samt forebygelse af overbelastningsskader. Kenneth arbejder til daglig som selvstændig kropsterapeut, han er uddannet som massør, idrætsterapeut, akupressur og rygterapeut. Kenneth har blandt andet AGF fodbold, Tom Kristensen Racing m.m. i sin kundekreds, du kan læse meget mere om Kenneth på hans hjemmeside kennethcollins.dk . Der vil være plads til 25 deltager til dette arrangement, derfor vil der være tilmelding på klubmodul efter først til mølle princippet. Det koster ikke noget at deltage for klubbens medlemmer. Såfremt at der er stor interesse herom ud over de første 25 deltager, laver vi en ny aften herom. Evt. spørgsmål hertil kan stilles til kai-hansen@live.dk

Motionsudvalget

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background