Jyllandsløbet 2015. Aarhus – Odense – Aarhus

Loading
loading..
Jyllandsløbet 2014
Aarhus - Skagen - Aarhus

Jyllandsløbet 2015. Aarhus – Odense – Aarhus

december 29, 2014
Ib Meineche
No Comments

Den 13. – 14. juni 2015.

 

Hermed indbydes alle klubbens medlemmer til Jyllandsløbet 2015. I år er det en 2-dages tur på ca. 450 km. Fra Aarhus til Odense på førstedagen, og fra Odense til Aarhus på anden dagen.

Det er i år 38. år i træk at løbet afvikles, og datoen er fastsat til den anden weekend i juni, altså den 13. 14. juni.

Løber starter lørdag kl. 07.30 og slutter søndag kl. 17.30. Turen køres som 4-mands hold, og foregår således at feltet kører samlet på hele turen, hvor rytterne tager deres føringer efter tur og hjælper hinanden. Undtaget er de indlagte konkurrencer, hvor du kan få lov til at køre hurtigt. Du kan også vælge konkurrencerne fra, hvis du bare satser på at gennemføre. Det er der gerne flere der gør.

Der er planlagt 4 konkurrencer i alt:

Prolog – Bjergprøve – Hold løb – Overraskelse

 

Vi starter fra Aarhus Cykelbane lørdag morgen kl. 07,30, og kører via Norsminde, Saksild, Gylling til Horsens hvor der er kaffe og basser.

Derefter går det videre gennem Hatting, Hedensted, Vejle, Middelfart og til Odense, hvor vi skal overnatte på Danhostel Odense Kragsbjerggaard.

Odense – Fyns hovedstad, H.C. Andersens by. Centralt placeret midt i landet med korte rejsetider til København, Århus og Billund (Legoland®).

DANHOSTEL Odense Kragsbjerggaard ligger ”Ude på landet – midt i byen”.

Vandrerhjemmet er indrettet i en tidligere herregård med stor lukket gårdhave med flere aktiviteter. Om sommeren er der bænkeborde og havemøbler til fri afbenyttelse (bl.a. liggestole til solbadning).

Vandrerhjemmet ligger i rolige omgivelser uden meget trafik, og den store gårdhave og den lille skov der hører til vandrerhjemmet, gør det til et godt, hyggeligt og sikkert sted for børnefamilier. Perfekt sted til din overnatning tæt på storbyen men med ro og fred.

Vandrerhjemmets store P-plads er naturligvis gratis at benytte. Med den korte afstand til Odenses centrum (2 km) kan næsten alle byens attraktioner nås til fods og bliver man træt af at gå er der kun 200 m til bussen. Der er gratis, trådløs internetforbindelse (bredbånd) på hele vandrerhjemmet.

Søndag morgen når vi kører hjemad kører vi bl. a. over Middelfart, Fredericia, Vejle, Skanderborg og til Aarhus hvor løbet slutter på Cykelbanen kl. 17,30.

Derefter er der afslutningsmiddag på Bowl,n,Fun i Viby.

For at klare distancen er det nødvendigt at have trænet en del. Det er også en god ide at have trænet nogle langture, f. eks. Bakkeløbet, Munkebjerg turen, Funder Turen, Danmarks Højeste, Århus Rundt for CKA’ere og selvfølgelig træningen på søndagsturene.

Der bliver kørt med ”hold 2” hastighed, ca. 28 – 30 km/t. Det kan de fleste klare, for der bliver kørt med jævn hastighed. Der er også et service team med på turen, der tager sig af at vise vej, sørger for bananer, chokolade, sodavand, vand, og nød transport ved punkteringer. Kort sagt: tager det hårde slæb, mens I hygger Jer på cyklerne.

Vi har booket 34 senge på Odense Vandrerhjem, så der er plads til 30 ryttere samt de 4 servicefolk. Vi har dog mulighed for at udvide antallet til ca. 50, hvis der skulle blive lige så stor søgning til løbet som der var sidste år.

Tilmeldingen foregår efter først til mølle princippet, så du skal bare se at få dig tilmeldt. Hvis du ikke har et hold, hjælper vi med at finde et til dig.

Af hensyn til bookning på vandrerhjemmet, er det vigtigt at du tilmelder dig så tidligt som muligt. Samtidig har vi bestemt at for at arrangementet skal køres, skal der være mindst 20 forhåndstilmeldte allerede d 1. februar. Så det er bare om at få sig tilmeldt.

Vi har ændret lidt på prispolitikken sådan at medlemmer af CK Aarhus får tilskud fra klubben. Gæster (ikke medlemmer) skal så betale ca. hvad der svarer til kostprisen for arrangementet.

Prisen for deltagelse i arrangementet er kr. 650,00 for medlemmer af CK Aarhus og kr. 870,00 for indbudte gæster, og det er inklusiv afslutningsmiddag for rytteren.

Skal du have kone eller børn med til afslutningsmiddagen, koster det kr. 100,00 pr person.

Det er et ”lukket løb” for medlemmer af CK Aarhus samt for indbudte gæster. Gæster som gerne vil indbydes, skal sende mig en mail.

Forhåndstilmelding kommer til at foregå via mail til mig. Husk at oplyse: Navn + adresse + tlf. nr. ved tilmeldingen.

I foråret 2015 åbner vi op for tilmelding og betaling via Klubmodul.

Når du har tilmeldt dig vil du, ca. en uge før løbet, modtage udførligt program for turen, med tips om hvad du skal have med. Du kan også spørge ”de gamle” medlemmer om løbet, eller du kan sende en mail eller ringe til mig, for at få mere information om arrangementet.

Husk forhåndstilmelding inden 1. februar!!!!  

Forbehold for ændringer!!

Niels Fisker

Bjarkesvej 12, Gram,

8660 Skanderborg

E-mail: nfj@pc.dk,

tlf: 2423 9102

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background