4. Klubaften vinteren 2015

Loading
loading..
Jyllandsløb

4. Klubaften vinteren 2015

februar 18, 2015
Kai Hansen
No Comments

Mandag d. 2.marts kl. 19.00 har vi vores sidste klubaften for denne gang. Niels Fisker kommer og repræsentere årets Jyllandsløb, så det er her du kan få svar på alle dine spørgsmål omkring dette løb. Jyllandsløbet er et 2 dages løb fortrinsvis for motionister, med en distance på ca. 400km over de 2 dage. Der køres 2 konkurrencer hver dag, i opdelt 4 mands hold, ellers i jævnt tempo med ca. 30 km i timen. Løbet afsluttes med en stor afslutnings fest, med fælles spisning for deltagerne og deres familier. Kom til denne klubaften for at blive informeret om hvad der skal til for at komme igennem dette løb. Der er ingen forhånds tilmelding til dette arrangement.

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background