Klubhjelme med logo og sko i klubfarver til medlemmer af CK Aarhus!!!

Loading
loading..
Cykelsko og hjelm med klublogo

Klubhjelme med logo og sko i klubfarver til medlemmer af CK Aarhus!!!

marts 20, 2015
Admin
, ,
No Comments

Som man kunne læse i onsdags på @Team Webike-CK Aarhus’ facebook side skal de i 2015 iklædes hjelme og sko i form af topmodellerne fra Catlike. Men sponsoratet med Catlike kommer ligeledes DIG til gode hvis du er aktiv medlem af CK Aarhus. Samarbejdet mellem Catlike og Team Webike-CK Aarhus betyder nemlig at der fremstilles tophjelme fra Catlike i klubbens blå farver med CK Aarhus logo på siden, og disse hjelme vil det være muligt for klubbens medlemmer at købe til langt under vejledende udsalgspris!!! Det samme gør sig gældende for Catlikes topsko som ligeledes vil blive leveret til klubbens medlemmer i klubfarverne til meget lav pris.
Alle produkterne bliver fremvist Lørdag aften kl 19.00 på træningssamlingen i Saksild, hvor det ligeledes vil være muligt at prøve både sko og hjelme samt at skrive sig op til at købe. Til alle de der bestiller på træningssamlingen på lørdag, giver CK Aarhus yderligere tilskud på hjelmen i klubfarver og med klublogo. Er du ikke med på træningssamlingen i weekenden, så snak sammen med nogen der bruger samme størrelse som dig selv eller gør som flere allerede har planlagt: Fyld bilen og kør ud til Saksild Strandhotel og prøv hjelm og sko og bestil.
Der vil forhåbentlig blive endnu en mulighed for at prøve hjelme og sko inden bestillingsvinduet lukker 31.3., men sats ikke alt for meget på dette. Sørg for at komme ud og bestil i weekenden!
Efter aftale med Catlike vil vi ikke reklamere åbent med priser på produkterne, men jeg lover Jer at det er knald gode priser!!!
I kan læse meget mere om produkterne på Team Webike-CK Aarhus’ facebookside og Catlike’s hjemmeside:
https://www.facebook.com/webikecka
http://catlike.es/dk/en/

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background