Turleder til motionstræning søges

Loading
loading..
slide3

Turleder til motionstræning søges

marts 24, 2015
Kai Hansen
No Comments

Vi står og mangler turleder til alle vores motionshold, vi har 3 hold på forskellige nevøer. Opgaven består i at planlæge ca. 6 træningsturer hen over sæsonen, for et af de 3 hold. Du skal gejle et hold på 10 til 20 rytter gennem en træningstur på en tryk og sikker måde, men da der som regel er andre turleder der deltage i træningen, kan der altid fås en hånd med, til at holde styr på tropperne. Vi har træning tirsdage kl. 18.00, torsdage kl. 18.00 og søndage kl. 9.30, træningen består henholdsvis af interval træning, restitutions træning og distance træning. Du kan se mere om turleders rolle HER.  Yderliggere spørgsmål hertil kan stilles til kai-hansen@live.dk det er også der du melder dig til. Vi tilbyder alle vores turleder en Kaptajn uddannelse, så de er bedst mulig rystet til at varetage opgaven. Så lad mig høre fra dig såfremt det er noget for dig eller hvis du er usikker er det også i orden at tage Kaptajn uddannelsen først og så bagefter tage stilling til om det er noget for dig. Kaptajn uddannelse afholdes af DCU d. 18. og 19. april på cyklebanen i Aarhus.

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background