Kaptajn uddannelse

Loading
loading..
84 km

Kaptajn uddannelse

april 11, 2015
Kai Hansen
No Comments

CK Aarhus vil gerne tilbyde alle motions turleder (trænere) og protienelle turleder, de bedste forudsætninger for at kan styre et større felt gennem en træningstur på en sikker og forsvarlig måde. Derfor har vi i samarbejde med DCU arrangeret en kaptajn uddannelse, som afholdes på Aarhus Cyklebane d. 18 og 19. april. Du vil få et kaptajn uddannelses bevis hvis du gennemføre  kursuset som er gratis for CK Aarhus medlemmer, der er tilmelding over KLUBMODUL senest d. 14. april.

Her en lille beskrivelse af Kaptajnkurset:

”Hvordan styrer jeg en flok motionister med forskellig baggrund, forskellige færdigheder på cyklen og med meget forskelligt ambitionsniveau?”. Denne problemstilling kender de fleste klubtrænere/kaptajner – man starter ud på en fælles træningstur med de bedste intentioner om en god og social cykeltur, men knap er man nået ud af byen før gruppen er spredt for alle vinde!!! Dette kursus henvender sig til de klubtrænere/kaptajner, der ønsker et redskab til at planlægge og gennemføre en god træning for alle hjemme i klubberne.

Du kan se det fulde kursus indhold Kaptajnkursus

Weekendens Program:
Lørdag
Start Kl. 9:00.
Kaffe og rundstykker
Gennemgang af teori
Frokost
Fælles “træningstur” med nogle øvelser
Eftermiddags kaffe
Slut kl. 17:00 senest.
Søndag
Start kl. 9:00
Kaffe og rundstykker
Gennemgang af teori og opgaver
Praktisk træning – bikehandling Frokost
Gennemgang af teori + opgaver
Eftermiddagskaffe
Slut kl. 16:00  senest
Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background