Kaptajn uddannelsen

Loading
loading..
Kaptajn uddannelsen

Kaptajn uddannelsen

april 20, 2015
Kai Hansen
No Comments

Her i weekenden fik 14 turledere og kommende turledere fra CK Aarhus, Uddannelsesbevis på DCU Kaptajn uddannelse, et stor tillykke til dem alle. Turlederne blev introduceret i køresikkerhed, effektiv kommunikation, planlægning og ikke mindst turlederrollen som gav anledning til en del debat blandt kursisterne. Konklusionen her  blev at der var alt for mange uskrevne regler, der mangler nedskrevne regler og procedurer for hvorledes man argere som turleder her i klubben. Dette arbejde er motionsudvalget  i gang med. Efter at de 14 kursister havde fået deres uddannelse bevis søndag eftermiddag, var der stor enighed om at de  er blevet klædt godt på til at kan lede et hold gennem en træningstur, på en tryk og sikker måde. Dette er i overensstemmelse med klubbens vision, at det skal være sikkert at deltage i træningen i CK Aarhus.

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background