Værdier og visioner

Loading
loading..

//Vision og værdier for CK Aarhus//


//Vision//
Vi vil være Danmarks bedste klub at være medlem af.

//Mission//
Vi ønsker at være det naturlige samlingspunkt for cyklister i Østjylland, hvor alle med interesse for cykelsport, cykelmotion og alle andre grene at cykling, kan udøve deres interesser, og oplever, at de gør det i Danmarks bedste klub for cyklister.

//Asfaltkultur//
I CK Aarhus går vi ind for en positiv og konstruktiv trafikkultur. Vi ønsker, at alle danske landeveje skal kunne befordres tryk både på cykel og i bil. Vi forsøger derfor at gøre en stor indsats for sikker afviklingen af alle klubbens træningssamlinger, ligesom vi kræver, at vores medlemmer agerer positivt og konstruktivt i klubtøjet. Debatten om “hvem der har ret til vejen” har i de senere år eskaleret kraftigt, og i CK Aarhus ønsker vi ikke en mere polariseret debat. Vi ønsker et fair forhold bilist og cykelrytter imellem – vi skal alle være her, og vi skal vise åbenhed og forståelse hinanden imellem. Netop denne vision er vi rigtig stolte af, og vi tror på, at vi gør det rigtige.

//Hele klubbens eliteteam//
I CK Aarhus har vi noget ganske unikt. Vi har et fælles klubteam i den danske A-klasse – det højeste niveau inden for dansk cykling i Danmark. Holdet deltager iøvrigt i internationale cykelløb, arrangeret under UCI, i både ind- og udland. Der er virkeligt tale om topseriøst elitesportsfolk, som opfylder deres eliteambitioner gennem CK Aarhus-fællesskabet. Eliteteamet møder derfor op til fællestræninger, arrangementer og er således en del af det daglige liv i, og omkring, CK Aarhus. Det er muligt for enhver at komme direkte ind fra gaden, og så prøve at træne med atleter fra cyklingens svar på Superligaen. Det er ganske unikt.

//Hvornår er vi der, hvor vi skal være?//

  • Når frivilligheden kommer af sig selv
  • Når klubben kan tilbyde medlemmerne gratis klubtøj
  • Når klubben har økonomi til at ansætte personale
  • Når vi har et aktivt klubliv
  • Når vi har en mentorordning for nye medlemmer
  • Når vi har faste principper for afvikling og gennemførelse af træning
  • Når vi har en strategi for konfliktløsning
  • Når alle bidrager til fællesskabet
Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background