Arrangementer

Loading
loading..

CK Aarhus arrangementer

//Aarhus Rundt//
Aarhus’ ældste og hårdeste motionscykelløb. Den 36. udgave køres søndag d. 5. juni 2016.
Glæd jer til en hyggelig cykelfest.  Nyheder og link til helt nyt website for cykelløbet følger snarest

Fire forskellige distancer i noget af Danmarks bedste cykelterræn – bakker, vand, modvind, medvind.. prøv det hele.

Prøv kræfter med den berygtede Pøt Mølle bakke og de mange andre bakker på ruten. Slut dagen af med samvær med de andre deltager i målområdet med vand og en lille let ret .

Læs mere: www.aarhus-rundt.dk

 

VW2014

 

//Jyllandsløbet//

Jyllandsløbet er ”flagskibet” i motionsafdelingen og køres i 2015 for 38 år i træk – en lang cykeltur til over 2 eller 3 dage. Der køres 200 – 250 km om dagen med indlagte konkurrencer. I 2014 gik turen eksempelvis til Skagen.

Løber starter typisk tidligt lørdag morgen. Turen køres som 4-mands hold, og foregår således at feltet kører samlet på hele turen, hvor rytterne tager deres føringer efter tur og hjælper hinanden. Undtaget er de indlagte konkurrencer, hvor du kan få lov til at køre hurtigt. Du kan også vælge konkurrencerne fra, hvis du bare satser på at gennemføre. Det er der gerne flere der gør.

Der er normalt planlagt forskellige konkurrencer i løbet af turen – eksempelvis: prolog, par stafet, holdløb og enkelstart.

På Jyllandsløbet bliver der kørt med ”hold 2” hastighed, og det kan de fleste klare, for der bliver kørt med jævn hastighed. Der er også et service team med på turen, der tager sig af at vise vej, sørger for bananer, chokolade, sodavand, vand, og nødtransport ved punkteringer. Kort sagt: tager det hårde slæb, mens I hygger Jer på cyklerne.

Det er et ”lukket løb” for medlemmer af CK Aarhus samt for indbudte gæster. Send en mail til Niels Fisker (nfj@pc.dk) hvis du gerne vil indbydes.

 
//Klubmesterskaberne//

Klubmesterskab køres normalt over 6 afdelinger, hvor de 4 bedste løb tæller i det samlede regnskab. Det giver mulighed for at deltage i konkurrencen, selv om man ikke har mulighed for at deltage i alle afdelingerne, eller hvis man skulle have en off dag. Der bliver rig mulighed for konkurrer med dine jævne aldre klubkammerater, da vi kåre mester i mange klasser. Endvidere køres der om flotte præmier til alle mestre.

Deres køres følgende discipliner:

 • Enkeltstart
 • Linieløb
 • Baneløb

Der kåres mestre i er følgende klasser:

Motion Damer, Licens Damer, U-11 B&U Motion Herrer til H-40, Licens Herrer til H-45, U-13 B&U, Motion Herrer H-40, Licens Herrer +H-45, U-15 B&U, motion Herrer H-50, U-17 B&U,  Motion Herrer +H-60

 • Hver enkeltstart er på 12,5 km for U-11, U-13, U-15 og 16,5 km for øvrige.
 • Hver linieløb er på 10 km for U-11, 20 km for U-13, 30 km for U-15, 40 km for U-17+ motion, 50 km for øvrige
 • 500 m på bane
 • 2000 m på bane

Point fordelingen vil hver klasse være således, på nær akademiet hvor der er lodtrækning:

 1. plads – 12 point
 2. plads ¬- 10 point
 3. plads – 8 point
 4. plads – 7 point
 5. plads – 6 point
 6. plads – 5 point
 7. plads – 4 point
 8. plads – 3 point
 9. plads – 2 point
 10. plads – 1 point

Samt 2 point for gennemført.

Klubmesterskaberne 2014

Klubmesterskaberne 2014

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background