SMC-Biler

Loading
loading..
VW Logo

SMC-Biler

Semler Retail A/S består af 18 autoriserede bilforretninger på landsplan, der forhandler og servicerer Semler Gruppens bilmærker.

Grundtanken er at skabe et stærkt fokus på de enkelte bilmærker, som når helt ud i salgslokalerne, værkstederne og – frem for alt – ud til kunderne.

Den interne struktur skaber en direkte linje fra fabrikken til kunderne, der oplever et rent og gennemgående Audi, Volkswagen, SEAT eller ŠKODA univers, når de besøger forretningerne. Vores rådgivere, teknikere og specialister er tilknyttet et specifikt bilmærke, hvilket betyder, at kunderne møder medarbejdere med ekspertise inden for netop deres mærke.

Udover de nævnte bilmærker er Semler Retail A/S ligeledes førende inden for biler i luksussegmentet og driver Porsche Center Sjælland, Porsche Center Jylland, Bentley Copenhagen, Lamborghini Copenhagen og Lotus Copenhagen.

Semler Retail A/S blev etableret den 1. juli 2012 som et resultat af fusionen mellem Semler Gruppens tidligere detailselskaber SMC-Biler A/S og Semler Audi Detail A/S.

Det stærke fokus på de enkelte bilmærker betyder, at Semler Retail A/S ikke markedsføres som kæde, og selskabets navn er derfor ikke synligt på forretningernes facader.  Navnet på de 18 forretninger består derimod af bilmærke efterfulgt af bynavn.

I Semler Retail A/S arbejder ca. 1000 medarbejdere dagligt for at sikre de højeste standarder, inden for salg og service, til bilejere i Danmark.

Sponsor detaljer

Date21-10-2014
Project websitehttp://www.vw-aarhus.dk/
Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background