Klubmesterskab i enkeltstart
Tidspunkt
07.09.2021 kl. 17.45 - 07.09.2021 kl. 20.00
Sted
Dalvej, Jeksen
Beskrivelse

TILMELDINGSFRIST 5. september kl. 23.59

Så er det snart tid til årets klubmesterskab i enkeltstart.


Der vil i år være to klasser for tilmeldingen - en klasse for landevejscykler (herfra kaldet RR) og en klasse for enkeltstartscykler (herfra kaldet TT).


Husk at anføre, om du kører TT eller RR-klasse på tilmeldingen.


I RR-klassen skal der køres på landevejscykel u/ påmonterede enkeltstartsbøjler. Alle ryttere i B/U er automatisk tilmeldt i denne.

I TT-klassen må der køres på enkeltstartscykel. Det er naturligvis tilladt at køre med udstyr som fantomdragt og tempohjelm i begge klasser.

Årsagen til opdelingen er, at vi kan få endnu flere medlemmer til start, når man ikke er slået på forhånd, hvis man ikke har en enkeltstartscykel.


Distancerne er som følger:
Der køres omgange på ”Jeksen Runden”
https://www.strava.com/routes/7784673

B/U: 1 omgang, 6,40 km
Motion RR: 2 omgange. 12,80
Motion TT: 3 omgange, 19,2 km
Licens RR: 2 omgange, 12,80 km
Licens TT + (inkl. U19 +U17): 3 omgange, 19,20 km

Der kåres naturligvis både en m/k mester og en d/p mester, hvis begge køn er repræsenteret i de forskellige klasser.

Eksakte starttider meldes ud dagen inden, men vi forventer at holde os inden for følgende tidsskema. Start hver minut - kan eventuelt ændres til hvert 30. sekund ved mange deltagere.

B/U - 17.45-18.15

Motion + licens - 18.30 - ??

Hjælpere:
For at arrangementet kan gennemføres skal vi bruge tre flagvagter, én starter og to tidstagere. Der vil desuden blive sat skilte op, så bilisterne er advaret.

Under arrangementet gælder færdselsloven til enhver tid og flagvagternes opgave er ikke at stoppe bilerne, men at advisere rytterne om, hvis der kommer en bil.

Målområdet:
Vi sender information om start / mål-sted ud i forbindelse med startlisterne.

Præmier:
Der er præmieceremoni umiddelbart efter stævnet for alle klasser. B/U-rytterne får en medalje eller et diplom for gennemførelse.


Transport, parkering og proviantering:
Alle deltagere opfordres, så vidt muligt, til at tage cyklen. Er dette ikke muligt kan der parkeres i Mesing, Hårby eller Jeksen. Undgå så vidt muligt at parkere på ruten og husk at tage hensyn til beboere.

Efter løbet kan der hentes en kold forfriskning i målområdet.

Spørgsmål?
Sendes direkte til løbsarrangør Frederik Muff eller Nils Lau Broge - enten på  facebook.com/FrederikMuff eller facebook.com/nils.broge eller på 28 30 91 23 (Frederik) / 30 82 89 81 (Nils Lau) 

CK Aarhus