Klubfest 2022
Tidspunkt
10.12.2022 kl. 16.00 - 10.12.2022 kl. 23.00
Sted
Aarhus Cyklebane
Beskrivelse
Det er med stor fornøjelse, at festudvalget kan invitere til klubfesten anno 2022. 

Årets tema er "Grisefest på Mallorca," og vi garanterer en gennemført aften, hvor du tager en tur til den spanske ferieø, nyder et glas svalende sangria og hører masser af Johnny Reimar.  

Deltagerprisen er beskedne 99 kroner (!) - i det er inkluderet autentisk mallorcinsk grisefest, velkomstdrinks, sodavand til børnebordene og et par flasker vin til de voksne borde. Herefter er "poolbaren" åben med et billigt udvalg af øl, vand, vin og hvad hjertet ellers begærer. 

B/U kan tilmelde sig eventet her med én eller to forældre. Turledere/trænere/udvalgsmedlemmer og alle, der har hjulpet til klubbens løb eller klubmesterskaber kan tilmeldes gratis. Begge deles kan gøres på eventet her. Er der problemer med tilmelding, så tag fat i Frederik på frederikmuff@gmail.com eller skriv direkte til Frederik på https://www.facebook.com/FrederikMuff/

Klubfesten er kendt for sin underholdning på internationalt topniveau (!) og i år er ingen undtagelse, når tager dig med til sydens sol og drømmen om 38 grader*. Vi sørger for ægte grisefest og sørger for en hyggelig aften, hvor vi på tværs af klubben kan nyde en stund inden de benhårde forberedelser mod 2023-sæsonen starter.

*NB: Vi kan desværre ikke varme cykelbanen op til 38 grader på grund af den nuværende energikrise. Vil du have autentisk oplevelse kan vi anbefale 4-5 lag skiundertøj under badebukserne. 

*** SENESTE TILMELDING 4. DECEMBER - EFTERTILMELDING IKKE MULIGT ***

FORELØBIGT PROGRAM
16.30 - Der serveres velkomstdrinks og mallorcinske snacks
17.00 - Officiel velkomst og start på aftenens grisefest
20.00 - Den legendariske stafet afvikles på cykelbanen 
CK Aarhus