Nyheder

Faste træningstider
 

I sommerhalvåret køres der landevejstræning tirsdag og torsdag aften samt søndag formiddag med fast turleder (se turlederplan). I vinterhalvåret køres der kun om søndagen på mere løs basis med en blanding af landevej, OnsdagsCross og gravel. Turene annonceres løbende på klubbens Facebook-side.

 Som rytter vil du typisk kunne vælge mellem følgende hold:

Hold 1: 30-34 km/t: Konkurrence-orienteret træning for ambitiøse ryttere

Hold 2: 30-32 km/t. For den trænede (super)motionist, der også gerne vil udfordres

Hold 3: 27-30 km/t. For den øvede rytter 

Hold 4: 25-27 km/t. For alle, som elsker at cykle
 

TIRSDAG:

I sommersæsonen (ved sommertid) kører vi om tirsdagen i Hold 1-4, hvor der vil være turleder på. Starttidspunktet er kl. 17.30 fra cykelbanen. Turlederen planlægger ruten, og der køres 2-2,5 timer.
 
Tirsdagstræningen er ugens hårde træningsdag med indlagte intervaller (det kan være kørsel på rundstrækninger, bakke- eller skiltespurter). Der vil dog blive samlet op, så alle kommer med hjem. Der er selvfølgelig plads til alle, men vær indstillet på, at der køres med høj intensitet om tirsdagen.
 
TORSDAG:

I sommersæsonen (ved sommertid) kører vi om torsdagen i de tre hold med fast turleder på. Starttidspunktet er kl. 17.30 fra cykelbanen. Turlederen planlægger ruten, og der køres 2-2,5 timer.


Torsdagstræningen er restitutions- og distancetræning. Dvs. turen tilrettelægges sådan, at farten holdes nede, og der køres i et jævnt tempo.
 
SØNDAG:

I sommersæsonen (ved sommertid) kører vi om søndagen holdopdelt med fast turleder på. Søndagstræningen er den dag vi kører den lange tur på fra 3-4 timer. Starttidspunktet er kl. 09.30. Distance og hastighed vil naturligvis afhænge af vind og vejr samt tid på sæsonen, men det er typisk 3-4 timer.

 På hold 3 og 4 vil der normalt være indlagt et kaffestop på ruten.


TURLEDEREN:

Turlederen vil inden start fortælle hvilken rute, der vil blive kørt. Det er turlederens ansvar, at distance og hastighed overholdes, og det forventes, at alle ryttere respekterer turlederens ord samt den hastighed, der bedes om. Der opfordres til, at man kører på det hold der passer til ens niveau. Det giver den mest harmoniske sammensætning

Der køres fællestræning alle søndage året rundt. I sommerhalvåret køres der desuden fællestræning tirsdag og torsdag aften, med fast turleder hver aften. Se turlederplan og træningstider herunder.


Hold i dag
Instagram
Vi takker vore sponsorer