NyhederKlubmodul henter siden
Klubfest 2021 - U17 + 1 forældre
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
!! SÆT KRYDS I KALENDEREN - KLUBFESTEN VENDER TILBAGE**

Det er med stor fornøjelse, at festudvalget kan invitere til årets absolutte højdepunkt på CK Aarhus'''' aktivitetskalender - Klubfesten 2021. Efter et års fravær er det endeligt tid til at vi igen kan få en hyggelig aften på tværs af klubbens forskellige afdelinger.

Deltagerprisen er beskedne 199 kroner. For det er inkluderet tre retters menu, velkomstdrink, en omgang sodavand til børnebordene og et par flasker vin til de voksne borde. Efter første runde kører vi billig bar med øl, vand og vin. B/U kan tilmelde sig med 1 el. 2 forældre via klubmodul.

Klubfesten er kendt for sin underholdning på internationalt topniveau (!) og i år er ingen undtagelse, når vi blænder op for et stærkt tema og byder jer velkommen til en etapeløbsaften, hvor vi i hold skal dyste i flere stærke indslag, der vil tilgodese mange forskellige ryttertyper. I nogle dueller er det en stor fordel at være hurtig, let og kvik - her er oplagt at B/U-rytterne kan brilliere, mens det i andre dueller er styrke og power, der tilgodeser de stærke senior-ryttere.

Trænere/turledere og udvalgsmedlemmer tilbydes gratis start til Årets Klubfest. Send blot en mail til frederikmuff@gmail.com eller skriv direkte til Frederik på https://www.facebook.com/FrederikMuff/
*** SENESTE TILMELDING 30. OKTOBER - EFTERTILMELDING IKKE MULIGT ***
FORELØBIGT PROGRAM
17.00 - Indskrivning åbner og holdene til årets etapeløb præsenteres
18.00 - Prologue efterfulgt af tre retters menu inkl. vin/vand. Under middagen er der også diverse kåringer af de forskellige afdelinger og forskellige indslag, der passer til vores etapeløbstema.
23.00 - Natmad
Tilmeldte
1 /20
Tilmeldingsfrist
30.10.2021
Tidspunkt
06.11.2021 kl. 17.00 - 07.11.2021 kl. 00.00
Sted
Aarhus Cyklebane
Pris
198,00 kr.
Instagram
Vi takker vore sponsorer