Nyheder

Kan du lide at motionere på din racercykel.

I CK Aarhus kan du køre på cykel i selskab med andre cykelmotionister. Vi er en broget flok kvinder og mænd der aldersmæssigt spænder fra 20´erne til langt over 60 år.CK Aarhus har et bredt tilbud til motionister.
 
Du kan være med, uanset om du er begynder og har lyst til at starte på vores hold 3, hvor du får grundlæggende konditions træning og relativt korte ture, hvor man når at se det, man passerer undervejs, eller du er øvet motionist på hold 2, hvor du får interval og konditionstræning på længere ture.
 
Du kan også deltage som supermotionist på hold 1, som cykler hurtigt og ønsker at blande sig med de bedste i motionsløb i ind- og udland, og måske på sigt ønsker at køre licensløb i veteranklasserne.
 
Vi træner tre gange om ugen Tirsdag, Torsdag og Søndag, alle tre dage køre alle tre hold med start fra Cyklebanenpå Jyllands Allé i Aarhus.
 
Søndag starter træningen 9.30 og det er også om Søndagen vi kører de længste ture, for hold 2 og 3 inklusive Kaffe pause. Hvor langt vi kører variere lidt i løbet af året, men generelt er det 3-4 timer.
 
Tirsdag og Torsdag kører vi kl 18.00 typisk 2-2,5 timer.
 
Der er turleder på alle vores hold der guider både hvor turen går hen og hvilken type træning der bliver kørt.
 
Farten er: 
Hold 1: 30-32 km/t gennemsnitsfart
Hold 2: 28-30 km/t gennemsnitsfart
Hold 3: 25-27 km/t gennemsnitsfart
 
Kontakt: motions-udvalg@ckaarhus.dk
 
 
Instagram
Vi takker vore sponsorer